Witam wszystkich serdecznie,
Niestety po wielu probach u wielu zrodel nie udalo skompletowac infomacji w kwestii mnie interesujacej wiec postanowilem zapytac tutaj:
Czy ktos z Was pracuje lub nawet lepiej, prowadzi wlasna dzialanosc w sektorze ochrony VIPow, ich transportu, konwojowania, zabezpieczenia? Czy ktos z Was jest licencjonowany na transport i przewozy tego typu? Czy ktos tutaj robi wiecej niz transfery na lotniska? (mowie oczywiscie o ludziach pracujacych lub prowadzacych firmy legalnie, bez lewizny odstawianej w "pseudo-taksowkach" bez licencji wozacych ludzi na lotniska).
A moze nawet lepiej - sa tu ludzie dzialajacy w tej branzy a bedacy przy okazji ex-czlonkami sil specjalnych lub elitarnych polskich jednostek wojskowych?
Wiem, ze jest tu troche takich ludzi, baa chronimy i wozimy nawet wwielkie nazwiska i polski orzel owiany jest w tej sferze doskonala legenda

ale wciaz wiem za malo wiec pytam. bede zobowiazany za informacje.
Dla precyzji - nie pytalem o doormanow w klubach (SIA) lub kierowcow mini-cab'ow. Chodzi mi o cos wiecej, fachowcow w branzy konwojowania, ochrony osobistej z najwyzszej polki itp, itd..
Dzieki