O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kaslawka
Rezydent
Posty: 1830
Rejestracja: 07 paź 2007 13:54

Postautor: kaslawka » 21 cze 2008 22:15

no to ja mam do Polski na stacjonarne tansza opcje za 2p za minute :lol:

08448386099

MarcFloyd
Rezydent
Posty: 4971
Rejestracja: 31 sie 2007 12:27

Postautor: MarcFloyd » 21 cze 2008 23:19

talk talk - zero za minute :P

kordian
Gastarbeiter
Posty: 59
Rejestracja: 16 wrz 2008 13:29

Postautor: kordian » 21 cze 2008 23:24

SUPER!!! :D
Znowu - za DARMO - moge dzwonić do tych "biedaków" z Polski!
Dzięki za informacje!

Ale w Poolsce to mają prze...[piii...] CO nie?

:)

MarcFloyd
Rezydent
Posty: 4971
Rejestracja: 31 sie 2007 12:27

Postautor: MarcFloyd » 21 cze 2008 23:30

Nie mozesz Kordianku - to jest oferta dla ludzi z UK.

Powiedz mi, misiu, czy zawsze placisz wiecej za cos za co mozesz placic mniej?

Przypominasz mi dowcip o "nowych Ruskich":

spotyka sie dwoch "nowych Ruskich". Jeden pyta: "ile dales za krawat" "piecset dolarow" "o ty glupku, w sklepie za rogiem sa takie same za $750!"



A teraz powiedz Kordianku, ile placisz za net i rozmowy w Polsce?

Ja place za broadband, nielimitowane darmowe rozmowy na telefony stacjonarne w UK oraz do 30 krajow w tym Polski £21.50 miesiecznie. Brutto.

Ile zaplacilbys, Kordianku, w Polsce za taka oferte? :lol: :lol: :lol:

I czy wydawanie mniej za ta sama usluge jest czyms zlym, Kordianku?

anmi
Gastarbeiter
Posty: 29
Rejestracja: 02 sty 2008 22:27

Postautor: anmi » 21 cze 2008 23:38

Kordian pisze:SUPER!!! :D
Znowu - za DARMO - moge dzwonić do tych "biedaków" z Polski!!! :lol: :P
Dzięki za informacje!


Ciekawe dlaczego to ja zawsze dzwonie do Polski ,z Polski tylko mi sygnały dają bym oddzwonił :lol:

Kordian znajdź mi najtańszą opcję dzwonienia z Polski do UK :?:

kordian
Gastarbeiter
Posty: 59
Rejestracja: 16 wrz 2008 13:29

Postautor: kordian » 21 cze 2008 23:42

Szkoda mi Was i tyle...
I mówie to szczerzel.

MarcFloyd
Rezydent
Posty: 4971
Rejestracja: 31 sie 2007 12:27

Postautor: MarcFloyd » 21 cze 2008 23:47

Kordian pisze:Szkoda mi Was i tyle...
I mówie to szczerzel.


Alez Kitchen Porterku, ciemu??? :(

anmi
Gastarbeiter
Posty: 29
Rejestracja: 02 sty 2008 22:27

Postautor: anmi » 21 cze 2008 23:52

Nie wiesz ciemu?
Bo nie wie co ma napisać :lol:
tradycyjne zachowanie trolli :D

AnkaMAk
Posty: 0
Rejestracja: 21 kwie 2008 10:33

Postautor: AnkaMAk » 22 cze 2008 12:36

Jak juz niektorzy wiedza, AnkaMak zyje jeszcze w wieku XX. Objawia sie to tym, ze ma broadband i land line z BT. Zeby dzwonic do Polski - 2p za minute na stacjonarne, ale to jest tylko opcja 'na wszelki wypadek'. Normalnie kupuje karte - psia mac, zapomnialam ktora konkretnie - za £5, daje mi to 800 minut, mniej - ok. 500 - na komorki.

No, wszyscy sie wywnetrznili telekomunikacyjnie, to ja tez :D

Tylko prosze bez komentarzy typu BT jest do d..y, przerzuc sie na XYZ - jak bym chciala, to bym zmienila operatora.

matilda69
Gastarbeiter
Posty: 16
Rejestracja: 22 cze 2008 12:44

Postautor: matilda69 » 22 cze 2008 12:53

JAk ja kocham darmowe rozmowy do Polski:) Mogłabym cały czas gadać z przyjaciółmi bo nie chcą do mnie przyjechać:(

anmi
Gastarbeiter
Posty: 29
Rejestracja: 02 sty 2008 22:27

Postautor: anmi » 22 cze 2008 23:03

AnkaMak ja też mam z BT i nie narzekam ale do polszy za 1p dzwonie :D

:arrow: 0844 861 25 25 numer dostepowy

tu stronkahttp://www.telesavers.co.uk/

pozdrawiam

aniol
Gastarbeiter
Posty: 3
Rejestracja: 17 wrz 2007 13:35

Postautor: aniol » 02 kwie 2010 21:13

Dzwoniąc przez numer podany na tej stronie: callthru po porostu utylizujesz minuty z pakietu nie płacąc dodatkowych kosztów np.: (wyślij SMS a my tobie skroimy 5funtów z twojego konta lub karty) wykręcasz numer potem polski i już, ja mam taryfę flat12 PAYG prepay "na karte" w sieci 3 i do Polski o każdej porze dnia na stacjonarny kasuje tyle ile połączenie w UK czyli 12p :) z tego co wiem to ci co maja abonament w sieci 3 to pobiera im z minut w pakiecie "tak zwane darmowe minuty". Inne sieci? nie wiem - testuj.

... tu Po Polsku o callthru

Emigrantka
Rezydent
Posty: 2041
Rejestracja: 08 lut 2009 02:10

Postautor: Emigrantka » 02 kwie 2010 23:38

A ja nie dzwonie do Polski bo... zyje tutaj, rodzine (z ktora chce miec kontakt) mam tutaj i znajomych z ktorymi chce miec kontakt tez mam tutaj.....

:lol:

ewazraju
Rezydent
Posty: 1579
Rejestracja: 16 wrz 2007 14:54

Postautor: ewazraju » 03 kwie 2010 00:43

Emi ,ale chyba mame masz w Polsce?


Wróć do „Hyde Park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości