wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
oliwer
Gastarbeiter

szukam pracy w Londynie, w fabryce albo cos do sprzatania

Postautor: oliwer » 01 sie 2008 23:25

Mieszkam na Stratford, przyjechalam kilka dni temu, moj angielski jest slaby, chcialam na poczatek znalezc cos przez agencje pracy, moze znacie jakies dobre adresy agencji lub konkretne oferty Interesuja mnie prace gdzie nie jest wymagana dobra znajomosc angielskiego( fabryka, sprzatanie, nie hotelarstwo- probowalam i odradzam kazdemu :D ) Za kazda pomoc z gory bardzo dziekuje, mozecie pisac do mnie na maila szurajackowna@poczta.fm lub gg 10412149

Ola

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 sie 2008 20:03

Po co tu przyjechalas bez znajomosci angielskiego ? Do pracy ? nie rozsmieszaj... i nie rob lepiej wiecej wstydu i wroc do polski naucz sie.

milicjant
Emigrant

Postautor: milicjant » 03 sie 2008 02:29

Agencja HR Partners 08452604411 Kilka lat temu agencja ta miala siedzibe w Stratford ale ponoc przeniosla sie w inne miejsce. Z tego co wiem nadal daja prace we wschodnim Londynie w fabrykach za najnizsza stawke(5.52L/h). Pracowala tam kiedys Polka "Maja "( bardzo mila osoba) wiec byc moze po krotkim wstepie bedziesz mogla mowic po Polsku.

kristina
Gastarbeiter

Postautor: kristina » 16 sie 2008 14:33

A ja szukam czegoś na 2 - 3 miesiące w południowym Londynie Balham Tooting Wansworth.Mam mieszkanie i chcę zarobić parę funtów na zwiedzanie i jedzenie.Bardzo proszę o jakieś pomysły.Angielski komunikatywny plus.Pracowałam w Anglii ale wiele lat temu.Podejmę właściwie każdą pracę ..najlepiej godziny nocne.Za pomoć stawiam olbrzymia kawę.W Londynie będę od połowy września do grudnia.kristina1@interia.pl. :D

Wróć do „Śmietnik”