. Zakupilem sprzecik nie dawno jakies trzy tygodnie temu i jestem zadowolony a wyzej wspomniana funkcja kasuje wszystkie Ipody. Model ktory posiadam to:  netac A210 duzy wyswietlacz wiec i filmik mozna zobaczyc a uslyszec go w lokalnym radiu:)
. Zakupilem sprzecik nie dawno jakies trzy tygodnie temu i jestem zadowolony a wyzej wspomniana funkcja kasuje wszystkie Ipody. Model ktory posiadam to:  netac A210 duzy wyswietlacz wiec i filmik mozna zobaczyc a uslyszec go w lokalnym radiu:)

no sie wie i nie jest to DISCOUNT CODE tylko kod dajacy tobie punkty zapewnie, ale może komuś się przyda jak nie znajdzie innego spsoby by takie códo kupić choć jakoś nie widze zastosowania żeby mnie szokowało, z GPSa do radia  w samochodzie mam pociągnięty  kabelek przynajmniej dzwięk czysty. w sumie bez sensu
  no sie wie i nie jest to DISCOUNT CODE tylko kod dajacy tobie punkty zapewnie, ale może komuś się przyda jak nie znajdzie innego spsoby by takie códo kupić choć jakoś nie widze zastosowania żeby mnie szokowało, z GPSa do radia  w samochodzie mam pociągnięty  kabelek przynajmniej dzwięk czysty. w sumie bez sensu )
)
user362449 pisze:punktow musze miec 1561 (A210 2GB) a za kazdy sprzedany dostajesz 131 wiec deal calkiem calkiem nie zadne 5000 czy 7000 lepiej dokladnie sprawdz.

user362449 pisze:A co do obnizania jakosci przez transmitery chcesz mi powiedziec ze masz w samochodzie takiej jakosci sprzet ze odczuwasz roznice pomiedzy radiem a CD czy co tam masz:)
pozdr
ikar

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 45 gości