O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
adatoniewypada
Gastarbeiter

Dyskoteki na Park Royal

Postautor: adatoniewypada » 11 lip 2008 00:38

Hej,
czy byliście w sobotni wieczór na dyskotece w pubie niedaleko stacji metra Park Royal ? Jak tam jest ? Warto się tam wybrać ? Przychodzą tam jacyś sensowni ludzie, czy same skóry i czapeczki z daszkiem ?

Ada

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 11 lip 2008 00:45

A kogo Ty właściwie szukasz na tych dyskotekach?

adatoniewypada
Gastarbeiter

Postautor: adatoniewypada » 11 lip 2008 00:49

Normalnego, ciekawego, faceta, który lubi tańczyć i się bawić... ale zdaję sobie sprawę, po dwóch wizytach w Domu Orła Białego, że prędzej chyba znajdę życie na Marsie, niż takowego, wyżej wspomnianego w Londynie...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 11 lip 2008 01:01

Rozumiem Cię.Ten "przekrój stylu bycia"polskich facetów w Londynie tylko potwierdza,że wyjechali niezbyt reprezentatywni stylem zachowania faceci.First class mieszka w PL.Sorry ale taka prawda.

Zawsze możesz zagadać do chłopaków z forum.Np.do Banity..Wprawdzie ma skoliozę od siedzenia przy kompie i niespecjalnie wygląda ale może docenisz głębię Jego filozoficznych wywodów.W Końcu liczy się dusza a nie wygląd człowieka.

adatoniewypada
Gastarbeiter

Postautor: adatoniewypada » 11 lip 2008 01:13

No niestety chyba masz rację... apropos... czy czapeczka z daszkiem, bluza z kapturem, i plecak noszony na dwa ramiona jest jakimś męskim strojem narodowym czy co ?? ... a no i buty... koniecznie sportowe :)))

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 11 lip 2008 01:23

Oczywiście,że to nie jest odpowiedni strój w takim miejscu.We Wrocławiu takich można spotkać czasami na osiedlowych ławkach wieczorem,ale to tylko nastoletni chłopcy.W miejscach gdzie ludzie się spotykają faceci ubierają się bardzo gustownie.Nie mają wyboru bo inaczej czuliby się tam jak piąte koło u wozu.Zresztą być może sama będziesz miała okazję zobaczyć.

adatoniewypada
Gastarbeiter

Postautor: adatoniewypada » 11 lip 2008 01:28

Oj uwierz mi... widziałam już chyba zbyt wiele :) ... Dom Orła Białego, jeśli raz tam wejdziesz na piątkową imprezę... pozostawi trwały ślad na Twojej psychice do końca życia...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 11 lip 2008 01:37

Koniecznie muszę odwiedzić to miejsce.Tylko aby nazbyt nie wyróżniać się z tłumu zakupię bluzę lonsdale z kapturem i oczywiście buty marki Adidas zwane potocznie "adasiami".To kultowa marka butów na wsi.Z psychiką sobie poradzę po spożyciu też "obowiązkowego"browara.

adatoniewypada
Gastarbeiter

Postautor: adatoniewypada » 11 lip 2008 01:44

Zastanawiała mnie zawsze jedna rzecz... taki firmowy dres, firmowe adidasy, firmowa bluza z kapturem, plecak, tygodniowa równowartość wypitego Tyskiego... to naprawdę jest spora suma funtów... Za takie pieniądze można się fajnie ubrać...
Ja wiem, brak wzorców... co za bzdura ! wystarczy popatrzeć na manekiny na Oxford Street... złe to wzorce...

... ale się uniosłam... z tematu zboczyłam...

... wracając do dyskotek... jak więc wygląda to coś koło Park Royal, może mi ktoś napisze...

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 11 lip 2008 05:10

adatoniewypada: daj spokoj sobie z Polakami, znajdz sobie kogos tutejszego.

A tak serio, jak chcesz poznac Polakow na poziomie to zapraszam do centrum. Ale musisz mowic po angielsku.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 lip 2008 09:04

Gonzo pisze:Np.do Banity..Wprawdzie ma skoliozę od siedzenia przy kompie i niespecjalnie wygląda ale może docenisz głębię Jego filozoficznych wywodów.

padne ze smiechu:) i to juz 2 raz dzis w przeciagu 5 minut jak czytam cos od ciebie do mnie:)

drogi gonzalku chcialbym zebys mi pokazal to tak apropos mojej skoliozy jak (o ile) czesto napisalem cos na tym forum nie od pon do pt miedzy 8 -16? wiesz w domu mam lepsze rzeczy do roboty niz czytanie twoich wypocin w srodku nocy.

a co do mojego wygladu - nie mozesz wiedziec, jak bylismy razem to ja stalem z tylu wiedz tylko czules a nie widziales :twisted:

ada... nowa jestes, wybaczamy ze dalas sie wciagnac w dyskusje z forumowym klaunem

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 11 lip 2008 09:57

Ada zapewne ma swój rozum i nie potrzebuje rad z kim ma pisać a z kim nie.Nie czaruj ,że masz lepsze rzeczy do roboty w domu niż zaglądanie tu.Liczba Twoich komentarzy dobitnie świadczy,że siedzenie na tym forum wypełnia Twój codzienny czas,nawet w nocy.Nie tak dawno pisali,że połowa Polaków w UK nie pracuje-coś w tym musi być.

Chciałem Cię polecić Adzie jako interesującego faceta a Ty tu demonstracyjnie obnarzasz się ze swoimi preferencjami sexualnymi.Trudno życzę powodzenia w związkach męsko-męskich tylko do cholery nie myl mnie z Marcfloydem.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 lip 2008 10:01

w nocy? dowody prosze dowody - brak- to przestan pier...

ale z jednym masz razje wypelnia moj czas - w pracy

oj gozno marca miales w to nie wciagac, to miala byc nasza tajemnica ze nas bylo 2 a ty sam jeden, taki niewinny i otwarty ...

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 11 lip 2008 12:19

Ada... Na dyskotece szukasz odpowiedniego faceta?
Dobre :lol:

milicjant
Emigrant

Postautor: milicjant » 11 lip 2008 12:41

Gonzo pisales a "AdaTo..." z jednego komputera ze roznica miedzy waszymi wpisami jest w wiekszosci 4-12 minut? :?:

Wróć do „Hyde Park”