Postautor: user2057981 » 04 lip 2008 20:23
Czasem wlasne mysli przeganiaja wyobrazenie na temat rzeczywistosci i czasu w ktorym sie znajdujemy.Zadalem tyle zlego i zmienilem zycie tylu ludzi nie po to by sprawic sobie odrobine dziwnej przyjemnosci lecz przez wlasna glupote.Nie wiem czemu ale przychodzi taki czas ze slowa przegrany gnojek to za malo by okreslic stan w jakim dzis sie znalazlem
Utrata rodziny nie przez tragiczne wydarzenie lecz przez zle pojmowanie wartosci i chec darzenia do posiadania rzeczy materialnych to nic w porownaniu ze stanem jaki ciebie dopada gdy zdasz sobie sprawe ze przegrales, od dzis jestem bezdomny nie wiem jak to bedzie nie wiem co spawi ze kiedys bede sie smial ze nie bede glodny. Ostatnie pieniadze sprawily ze pisze dzis to tu ku przestrodze dla innych ze liczy sie czlowiek.Moje zycie wisi dzis na wlosku czasem zerkam na telefon ktory nie zobaczy juz pradu, powoli spada napiecie i pewnie jeszcze dzis zgasnie.Nawet torba przestala byc sprawna i kolo wali jak traktor.Czy wszysko juz zawsze bedzie do dupy....Jak ktos chce wyciagnac pomocna dlon to to jest nr telefonu 07510310298 moge odowiedziec sms-em.
Na rozmowe raczej bedzie problem ale kto wie.Jestem w Londynie i prawde powiedziawszy mam juz chyba dosc wszystkiego nie mam sil na ciaganie czegos co i tak nie ma sensu.czasem widze swoje dready w szybie witryny i zastanawiam sie do czego dzis jestem zdolny.Sto mysli i sto brakujacych odpowiedzi nie wiecie do czego czlowiek jest zdolny...