O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Monkey234
Gastarbeiter
Posty: 70
Rejestracja: 20 paź 2013 23:10

Konsola do gier przeróbka.

Postautor: Monkey234 » 24 paź 2013 13:44

Witam,

Jak w temacie dzieciak dostał niedawno konsolę od dziadków http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_500gb_wonderbook_ksi_ga_czar_w_move_starter_pack_57629.php5 natomiast dziadkowie zapomnieli mu dorzucić w zestawie jakiś fajnych gierek. A gry chodzą po 100+ więc pytanie bo słyszałem, że konsole można przerabiać w jakiś sposób?

Czy ktoś wie jak to można zrobić? Żeby czytało gierki wypalane z kompa.

Usercostam
Rezydent
Posty: 5234
Rejestracja: 06 gru 2013 12:00

Re: Konsola do gier przeróbka.

Postautor: Usercostam » 24 paź 2013 14:55

Monkey234 pisze:Witam,

Jak w temacie dzieciak dostał niedawno konsolę od dziadków http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_500gb_wonderbook_ksi_ga_czar_w_move_starter_pack_57629.php5 natomiast dziadkowie zapomnieli mu dorzucić w zestawie jakiś fajnych gierek. A gry chodzą po 100+ więc pytanie bo słyszałem, że konsole można przerabiać w jakiś sposób?

Czy ktoś wie jak to można zrobić? Żeby czytało gierki wypalane z kompa.


Dziecko chcesz uczyć kraść już od młodości?

Monkey234
Gastarbeiter
Posty: 70
Rejestracja: 20 paź 2013 23:10

Re: Konsola do gier przeróbka.

Postautor: Monkey234 » 24 paź 2013 15:43

usercostam pisze:
Monkey234 pisze:Witam,

Jak w temacie dzieciak dostał niedawno konsolę od dziadków http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_500gb_wonderbook_ksi_ga_czar_w_move_starter_pack_57629.php5 natomiast dziadkowie zapomnieli mu dorzucić w zestawie jakiś fajnych gierek. A gry chodzą po 100+ więc pytanie bo słyszałem, że konsole można przerabiać w jakiś sposób?

Czy ktoś wie jak to można zrobić? Żeby czytało gierki wypalane z kompa.


Dziecko chcesz uczyć kraść już od młodości?


Nie po prostu nie chce, żeby dziecko patrzyło na prezent ze łzami w oczach, z którego nie może korzystać. Jeśli kogoś stać, żeby płacić 100 zł za gry to niech płaci, mnie na to nie stać.

Emigrantka
Rezydent
Posty: 2041
Rejestracja: 08 lut 2009 02:10

Postautor: Emigrantka » 24 paź 2013 16:40

Dziadkowie nie wiedzieli ze cie nie stac zanim konsole kupili?

Nie stac cie na gry, nie chcesz zeby dziecko z oczami w oczach na konsole bez gier patrzalo?

Sprzedaj gre a kup dziecku rower/wrotki/skakanke - lepiej na tym wszyscy wyjdziecie.

Usercostam
Rezydent
Posty: 5234
Rejestracja: 06 gru 2013 12:00

Re: Konsola do gier przeróbka.

Postautor: Usercostam » 24 paź 2013 20:04

Monkey234 pisze:
usercostam pisze:
Monkey234 pisze:Witam,

Jak w temacie dzieciak dostał niedawno konsolę od dziadków http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_500gb_wonderbook_ksi_ga_czar_w_move_starter_pack_57629.php5 natomiast dziadkowie zapomnieli mu dorzucić w zestawie jakiś fajnych gierek. A gry chodzą po 100+ więc pytanie bo słyszałem, że konsole można przerabiać w jakiś sposób?

Czy ktoś wie jak to można zrobić? Żeby czytało gierki wypalane z kompa.


Dziecko chcesz uczyć kraść już od młodości?


Nie po prostu nie chce, żeby dziecko patrzyło na prezent ze łzami w oczach, z którego nie może korzystać. Jeśli kogoś stać, żeby płacić 100 zł za gry to niech płaci, mnie na to nie stać.


Czyli jak ktoś ci ukradnie ipoda bo jego dziecko dostało słuchawki i nie ma na czym słuchać to będzie ok?

Idol
Gastarbeiter
Posty: 54
Rejestracja: 16 mar 2009 12:55

Postautor: Idol » 24 paź 2013 21:34

Można przerobić, TYLKO NIE WIEM CZY BĘDĄ DZIAŁAŁY NA TWOIM ODTWARZACZU. Poszukaj najlepiej na polskich serwerach o tym jak to zrobić. I Później poszukaj instrukcji na forum. Miłej gry.

Usercostam
Rezydent
Posty: 5234
Rejestracja: 06 gru 2013 12:00

Postautor: Usercostam » 24 paź 2013 21:41

Po co pomagasz złodziejowi?

Idol
Gastarbeiter
Posty: 54
Rejestracja: 16 mar 2009 12:55

Postautor: Idol » 25 paź 2013 11:41

widziałeś orginalny windows po polsku złodzieju?wracaj!

Monkey234
Gastarbeiter
Posty: 70
Rejestracja: 20 paź 2013 23:10

Postautor: Monkey234 » 25 paź 2013 19:14

usercostam pisze:Po co pomagasz złodziejowi?


O rozumiem, że uczciwy się odezwał.

Monkey234
Gastarbeiter
Posty: 70
Rejestracja: 20 paź 2013 23:10

Postautor: Monkey234 » 25 paź 2013 19:16

idol pisze:widziałeś orginalny windows po polsku złodzieju?wracaj!


No właśnie pewnie kolega nie widział, dlatego musiał do UK wywiać, żeby zobaczyć.

aina24
Rezydent
Posty: 2992
Rejestracja: 29 sty 2010 15:34

Postautor: aina24 » 25 paź 2013 19:36

nie znam sie na gierkach wiec niestety pomoc nie moge..

co do tych wielce uczciwych Bogobojnych :lol: to kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem :lol: nic tylko ustroic emigrantke w białe szmaty niewinności :lol: nigdy nie wyzywala nikogo, nie bluzni, nie jest złośliwa.. nic tylko dać jej białe szmaty i prawo do oceniania postepkow innych :idea:

Monkey234
Gastarbeiter
Posty: 70
Rejestracja: 20 paź 2013 23:10

Postautor: Monkey234 » 25 paź 2013 19:41

aina24 pisze:nie znam sie na gierkach wiec niestety pomoc nie moge..

co do tych wielce uczciwych Bogobojnych :lol: to kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem :lol: nic tylko ustroic emigrantke w białe szmaty niewinności :lol: nigdy nie wyzywala nikogo, nie bluzni, nie jest złośliwa.. nic tylko dać jej białe szmaty i prawo do oceniania postepkow innych :idea:


No niestety. Jednak kto obłudnikiem wyjechał z PL takim samym obłudnikiem zostanie w UK. Zmiana miejsca zamieszkania nie zmieni tak naprawdę człowieka. Niektórzy czują się lepsi bo mają troszkę więcej grosza no cóż... ja przynajmniej potrafię powiedzieć nie mam, a że dziecko jest dla mnie najważniejsze i skoro ma zabawkę i wiem, że można jej używać to chętnie tak zrobię. I dla uśmiechu dzieciaka może mnie jeden z drugim nazywać złodziejem czy kim tam chce. Spływa to po mnie szczerze mówiąc.

aina24
Rezydent
Posty: 2992
Rejestracja: 29 sty 2010 15:34

Postautor: aina24 » 25 paź 2013 20:20

Krowę, choćby w pociąg wsadzil i choćby Londyn w szerz i wzdłuż objęcia to jak wysiadzie to i tak dalej krowa..

A co do 'wiecej pieniędzy' to tez nie sadze bo jak krowa w pl mruczy a mleka nie daje to nie sadze by po przyjeździe do Anglii pracowitrza się zrobiła..

Usercostam
Rezydent
Posty: 5234
Rejestracja: 06 gru 2013 12:00

Postautor: Usercostam » 26 paź 2013 11:03

W Polsce dawno temu używałem Linuxa, a potem Windowsa ale angielskiego i był oryginalny.

Używanie polskiej wersji to idiotyzm.

Idol
Gastarbeiter
Posty: 54
Rejestracja: 16 mar 2009 12:55

Postautor: Idol » 26 paź 2013 11:48

to powodzenia z pisaniem w WORDzie


Wróć do „Hyde Park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości