Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
Usercostam
Rezydent

grupa dla kotów 5 miesiecy +

Postautor: Usercostam » 24 paź 2013 13:14

Witam
Chcialbym zaprosic osoby z kotami w podobnym wieku dozabawy w moim domu.
Mam na ime Zdzislaw i jestem dumnym posiadaczem 6 miesiecznej kotki Sierściuch. Jestem wyksztalcony i odpowiedzialny. Bardzo mi zalezy aby Sierściuch miałczał po polsku i zawarł znajomosci z polskimi kotami. Niestety nie posiadam znajomych z kotami z polski z ktorymi moglbym to uzeczywistnic, dlatego tez wpadalem na pomysl zoaragnizowania grupy 10 osobowej we wlasnym domu. Kazda srode od 11am. Mieszkam w Londynie kolo Lidla od 7 lat. Staram sie wychowac moja kotke na inteligentna i przebojowa kotke Zdaje sobie sprawe jak wazny jest dla kota kontakt z innymi kotami, kreuje to bowiem osobowosc uczy samodzielnosci ,komunikacji i pewnosci siebie na cale zycie. Jako wlasciciel kota staram sie dac jej to co cenne i wazne na przyszlosc. Po wielu probach straniach i zmarnowanym czasie wreszcie udalo mi sie znalezc dwie grupy w naszej okolicy ktore z przyjemnoscia uczeszczamy. Bylysmy bowiem na wielu, tych darmowych i platnych panstwowych i przywatnych. Londyn jest wspanialy pod tym wzgledem. Spotkan dla osob z kotami jest mnostwo jednak jestem wymagajaca jesli chodzio o moje malenstwo. Czesto nie podobalo mi sie sposob w jakie so zoaranizowane, czesto bylo brudno zepsute zabawki nie fajni ludzie itd... Niewazne znalazlam dwie we wtorki i czwarki. Sa to swietne grupy ktore ucza zabawiaja kreuja osobowosc daly mi one szanse na zawarcie znajomosci i cenne spedzenie czasu.
Jesli jestescie zainteresowani polska gupa z polskimi piosenkami dla kotów i zabawami prosze piszcie namoj email zdzisiek@niepodam.pl zapewniam fajna zabawe i mile spedzony czas dla osob z kotami i whiskas.

a16
Gastarbeiter

Postautor: a16 » 26 paź 2013 11:44

Witaj,
mam pytanie jako do znawcy kotów, nie wiesz przypadkiem w jaki sposób wypycha sie koty ?
Mam na mysli takie wypychanie jak wypycha się zwierzaki ustrzelone na polowaniach.

Obrazek

pozdrawiam
Andrzej

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 26 paź 2013 13:36

Koty wypycha się jedzeniem smacznym jak jeszcze żyją.

Jeżeli podoba ci się widok zwłok, to pewnie też lubisz oglądać człowieka wiszącego na krzyżu.

Idź się leczyć

a16
Gastarbeiter

Postautor: a16 » 26 paź 2013 21:03

Witaj,
póki co wypycham jedzeniem, żeby nabrał formy przed wypchaniem,
niemniej - skoro nie wnosisz nic do tematu to nie narzekaj, nie jesteśmy w PRL na onecie....

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”