gelt pisze:Witam , wyszlam za maz za obywatela Bangladeszu , mojemu mezowi za 3 lata wygasa wiza i pozwolenie na prace , szczerze przyznam oboje jestesmy zieloni w tym temacie , czy family permit go obowiazuje jakie dokumenty potrzebne i jak za wczasu sie przygotowac do przedluzenia wizy i pozwolenia na prace ?
pozdrawiam
usercostam pisze:gelt pisze:Witam , wyszlam za maz za obywatela Bangladeszu , mojemu mezowi za 3 lata wygasa wiza i pozwolenie na prace , szczerze przyznam oboje jestesmy zieloni w tym temacie , czy family permit go obowiazuje jakie dokumenty potrzebne i jak za wczasu sie przygotowac do przedluzenia wizy i pozwolenia na prace ?
pozdrawiam
Nie lepiej się przeprowadzić do Bangladeszu?
bullet789 pisze:moge zrobić mu polskie lub inne dokumenty dokumenty
pisz pod adres tattoobullet@gmail.com
gelt pisze:usercostam pisze:gelt pisze:Witam , wyszlam za maz za obywatela Bangladeszu , mojemu mezowi za 3 lata wygasa wiza i pozwolenie na prace , szczerze przyznam oboje jestesmy zieloni w tym temacie , czy family permit go obowiazuje jakie dokumenty potrzebne i jak za wczasu sie przygotowac do przedluzenia wizy i pozwolenia na prace ?
pozdrawiam
Nie lepiej się przeprowadzić do Bangladeszu?
ach to polskie poczucie chumoru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 2 gości