Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Lina87
Gastarbeiter

Calibre International LTD prosze o pomoc i opinie:)

Postautor: Lina87 » 05 paź 2013 13:34

Witam,
Od zeszlego tygodnia pracuje agencji Calibre International,w jednym z londynskich hoteli.Mialam 2 dniowy (oczywiscie bezplatny ) trening i po tym okresie zostalam przyjeta na stanowisko office cleaner. Do wczoraj mialam przepracowanych 64 godzin jednakze dostalam niecala polowe "wyplaty"
:? Nie jestem pewna czy nie przeoczylam czegos w umowie jednakze kobieta z agencji przekonywala mnie ze na tym stanowisku ( w przeciwienstwie do pokojowek ktore pierwsze tygodnie maja placone od zrobionego pokoju) zaraz po treningu beda mi normalnie placic.
Prosze wszystkich o wyrozumialosc, jestem w Londynie od tygodnia i nie wiem jak dzialaja tutaj takie agencje.Zdaje sobie sprawe ze to nie tutaj powinnam pytac tylko isc do biura ale mam nadzieje ze znajde tutaj osoby wspolpracujace z ta agencja ktore moga podzielic sie ze mna swoim doswiadczeniem.
Dziekuje i zycze wszystkim milego dnia :)

Wróć do „Praca”