Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
marcykjan
Gastarbeiter

UWAGA NA FIRME PRZEWOZOWA NAMIEJSCE.PL NIE POLECAM ODRADZAM

Postautor: marcykjan » 01 wrz 2013 14:13

ZONA WYSLALA MI PACZKE DO UK Z ZYWNOSCIA ORAZ SPECJALNA FARBE KTORA BYLA MI POTRZEBNA DO SKONCZENIA REMONTU.PO USTALENIU WSZYSTKIEGO Z PRZEWOZNIKEM (WYKONALEM OKOLO 15 POLACZEN BO ZALEZALO MI NA TEJ PRZESYLCE USTALILISMY ZE DOSTARCZY MI JA NA 100% W SKAZANE MIEJSCE.W DNIU DOSTARCZENIA CISZA ZADNEGO TELEFONU WIEC JA DZWONIE CO JEST OKAZUJE SIE ZE JUTRO MI DOSTARCZY BO DZISIAJ JUZ JEST ZA POZNO.NASTEPNU DZIEN PO ZNOWU MOICH TELEFONACH OKAZALO SIE ZE MI JEJ NIE DOSTARCZY BO NIE DA RADY WIEC PACZKA POJECHALA Z POWROTEM DO POLSKI CALA ZYWNOSC SIE ZEPSULA ORAZ NIE MOGLEM UKONCZYC REMONTU PREZ TEGO DOSTAWCE IDIOTE NIE POLECAM OMIJAC SZEROKIM LUKIEM COZ ZA TUPET I NIESLOWNOSC GDZIE TO POWINNO BYC PRIORYTETEM W TEGO TYPU USLUGACH CHAM I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I KTO MI WROCI KOSZTY ZA TO ORAZ ZA DNIOWKE EXTRA PRACY

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 01 wrz 2013 20:16

Podaj do sądu.

A jeśli zależy ci na dostarczeniu paczki to korzystaj z renomowanych firm. Taką masz nauczkę na przyszłość.

Wróć do „Sprawy codzienne”