Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
karstr6277
Gastarbeiter

Szukam pracy...

Postautor: karstr6277 » 03 cze 2013 08:07

Hej Kochani:)
Powiedzcie mi czy moglibyście mi pomóc w kwestii pracy...
Przyjechałam tydzień dni temu do Londynu i jak każdy poszukuję:)
Szukam czegoś związanego z produkcją albo sprzątaniem...czegokolwiek
ale jak gdzieś dzwonię to chcą doświadczenia...więc od czego zacząć...wiecie może gdzie pójść, gdzie mnie przyjmą bez doświadczenia w Anglii...?????
Z góry dzięki za odpowiedź:)
Pozdrawiam :lol:

karstr6277
Gastarbeiter

Postautor: karstr6277 » 03 cze 2013 08:19

zapomniałam dodać że mieszkam w południowo-zachodnim Londynie
no i że mój angielski to podstawa ale osłucham się i ogarnę temat:)

edytaj13
Gastarbeiter

Postautor: edytaj13 » 05 cze 2013 14:19

Hej ja równiez poszukuje pracy moze razem bysmy spróbowały gdzie dokładnie mieszkasz pozdr E.

hevi
Gastarbeiter

Postautor: hevi » 07 cze 2013 12:25

Też jestem w podobnej sytuacji.a może nawet gorszej.przyjechałem 3 tyg temu do londynu za namową kolegi , że szybyko szybko bo mam prace dla ciebie.oczywiście na miejscu sie okazało ,że tej pracy jednak na razie nie ma i tak szukam.biegałem z cv po wielu pubach restauracjach i jak już wzięli do ręki moje cv to mówili ,że mam za duże kwalifikacje. Przecież to absurd , to co mam w cv wpisać ,że 10 lat po skończeniu nauki , nigdzie nie pracowałem?nie rozumiem już nic , i przerasta mnie to. Wyjazd tutaj to był wielki błąd....

Wróć do „Praca”