O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
madziara999
Gastarbeiter

working tax credit

Postautor: madziara999 » 31 sty 2013 15:48

Witam

Mam pytanie wypełniam formularz o working tax credit i tam jest wzmianka o dochodach z poprzedniego roku problem w tym ze jeszcze nie rozliczaliśmy się bo pracujemy tutaj od 6 miesięcy i teraz moje pytanie jest czy na osobnej kartce mam im napisać taka notatkę o tym i policzyć mniej więcej ile by wyniósł dochód przez rok i druga sprawa to jest taka ze jest to samozatrudnienie i w tym samozatrudnieniu też muszę podać dochód netto czy brutto i jeśli netto to sama mam sobie obliczyć ile tego podatku by było ? Z góry dziękuje za odpowiedz

urszulkara
Gastarbeiter

Postautor: urszulkara » 01 lut 2013 11:37

Ja zawsze jak mam jakieś wątpliwości to chodzę do księgowej. Może też powinnaś poszukać jakiejś?

madziara999
Gastarbeiter

working tax credit

Postautor: madziara999 » 01 lut 2013 11:50

Księgowa mam ale myślałam że będzie ktoś życzliwy i mi pomoże bo chciałam zaoszczędzić troszkę pieniędzy , oni sobie wszystko liczą moja jest taka że liczy sobie na godziny a do tego jak si gdzieś zadzwonić to jeszcze liczy mi za telefon. Ale ok dzieki za podpowiedz :)

urszulkara
Gastarbeiter

Postautor: urszulkara » 01 lut 2013 13:43

czasem lepiej jest wydać troszkę pieniędzy i wiedzieć że wszystko jest dobrze wypełnione :) jak wszystko będzie ok to dostaniesz working tax :) powodzenia

Wróć do „Hyde Park”