iza1974 pisze:Kolega, który każe uważać na sprawy prowadzone w Wielkiej Brytanii przez CSE Lex Poland bredzi. Mój były partner płaci w UK za pośrednictwem CSE Lex Poland i daj Boże oby dalej go cisnęli. Zrobiłeś dzieci to bądź facetem i płać alimenty, jak każdy normalny facet, któremu zbrzydła już jedna kobieta
i nie buntuj innych dłużników do niepłacenia tchórzu.
Dziewczyny nie poddawajcie się i walczcie!
iza1974 pisze:Kolega, który każe uważać na sprawy prowadzone w Wielkiej Brytanii przez CSE Lex Poland bredzi. Mój były partner płaci w UK za pośrednictwem CSE Lex Poland i daj Boże oby dalej go cisnęli. Zrobiłeś dzieci to bądź facetem i płać alimenty, jak każdy normalny facet, któremu zbrzydła już jedna kobieta i nie buntuj innych dłużników do niepłacenia tchórzu. Dziewczyny nie poddawajcie się i walczcie!
daro43 pisze:Goraluk nie masz racji,Placenie alimentow Cie nie ominie wiesz czemu?Bo powrocil po przerwie ,fundusz alimentacyjny,I ta firma ma prawo scigac alimenciarzy.ty siedzisz sobie tu i masz wlasne dzieci w p....ie?a zapewne eks
wie gdzie jestes i walczy o te dzieci,bo rosna potrzebuja zyc a tato sie miga , skoro byles taki bązo to plac, skoro nie twoje? zrob badania dna ale sie nie wykrecaj, chlop ma zawsze wymowke.a teksty tchorz miedzy nogami?to piszesz o kobiecie czy o sobie?a sprawa dzieci jest bezdyskusyjna plac skoro je splodziles.na razie targujesz sie ty , bo ona taka byla czy inna , mogla byc potworem Twoje nasienie Ty dales zycie istotce malej, a ta kobieta ta istotke nosila 9 miesiecy.Goraluk dla mnie nie jestes facetem tylko pozorantem wybacz chlopie w tym przypadku nie trzymam za facetami w dodatku tchorzami.Jak mozesz wypierac sie wlasnych dzieci?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 5 gości