O wszystkim na tematy prawne
ChildminderRomford
Gastarbeiter

benefity pomoc

Postautor: ChildminderRomford » 01 wrz 2012 11:12

Jeśli potrzebujesz pomocy w organizowaniu finansowego wsparcia a do Romford jest Ci po drodze- dobrze trafiłeś. Pomogę kompleksowo, udzielę darmowych porad. Nasze ceny są naprawdę konkurencyjne a jeśli masz kilka spraw- możesz liczyć na bardzo atrakcyjne zniżki.
Jeśli trzeba- dojadę do Państwa do domu.
Zapraszamy
www.benefitypoprostu.co.uk

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 01 wrz 2012 13:50

udzielę darmowych porad. Nasze ceny są naprawdę konkurencyjne

Darmowe porady po konkurencyjnych cenach?

Jezu, przejrzałam wasz cennik - czy naprawdę są ludzie, którzy starając się np. o income support wolą zapłacić za aplikację 50 zamiast zadzwonić na darmowy nr do job centre i wypełnić wniosek przez telefon przy pomocy polskiego tłumacza?

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 01 wrz 2012 14:46

:shock: :lol:

grafimar
Gastarbeiter

Postautor: grafimar » 10 wrz 2012 13:55

Witam

Chciałbym wyjaśnić nieporozumienie.

Strona jest zarejestrowana na mnie, ponieważ wykonałem ją dla mojego klienta i utrzymywana jest na moim serwerze. Nie odpowiadam za sposób prowadzenie działalności mojego klienta. Na stronie jest formularz kontaktowy - proszę pytać o szczegóły.

Moja działalność dotyczy grafiki komputerowej, stron www i usług druku. www.grafishop.co.uk, oczywiście w ramach prowadzonej działalności.

Pozdrawiam
Mariusz Garaj

randy123
Gastarbeiter

Postautor: randy123 » 06 lis 2012 13:21

Ja proponuje te oto Benefity UK. Procując w Uk, warto zaznajomić się z całą procedurą.

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 06 lis 2012 19:45

Ktokolwiek w UK stara się o benefity oznacza to,że ma bardzo ograniczony budżet i każdy wydatek to dla niego obciążenie, dlatego wszelkie formy, telefony czy inne niezbędne formalności są realizowane za darmo, też z udziałem polskiego interpretera.
Bulenie za załatwienie benfitów to złodziejstwo i chamstwo na które może się tylko rodak zdobyć -sorry ale to się ciśnie na usta.

ziomek1975
Gastarbeiter

Postautor: ziomek1975 » 03 gru 2012 11:27

jasne bo to tak łatwo zadzwonić do job centre i od razu wszystko ci dadzą podpowiedzą i pomogą, jak ktoś nie ma do końca jasnej sytuacji to huk dostaniesz, masz przerwę w pobycie w uk itd już nie jesteś rezydentem i huk dostaniesz. job centre czycha jakby ci tu nie dać a nie pomóc. dziewczyny ze strony udzielaja PORAD za darmo ale za wypłnienie aplikacji ich czas itd trzebva zapłacić jest to usługa jak każda inna. co wy ludzie z choinki sie urwaliscie??poza tym biorą w rzeczywistości o wiele mniej kasy a pomagają naprawdę kompleksowo, odpowiedzą na każde pytanie, przetłumaczą każdy list itd nie licząc za nic extra. Mojej rodzinie pomogły na maksa, job centre i revenue powiedzieli że złamany grosz nam sie nie nalezy, księgowy wział kase i umył rece a dziewczyny z w.w. strony załatwily nam wszystko. Założyły extra self employed, napisały kilka odwołań. Do skutku.
Dlatego wara od nich, przez takich jak zawistnych ludzi jak wy dziewczyny zawiesiły działalność a szkoda.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 03 gru 2012 13:04

To na zasadzie biur i agencji załatwiajacej karty cscs egzamin 30£ plus karta50£ chyba jest pozłacana?hi

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 03 gru 2012 14:46

Tak wszędzie zerują karty są bezpłatne , porady i inne też zerują na naiwniakach, tylko nikt się nie kwapi by niegodziwcom dobrać się tu czy tam ja robilem karte za darmo po angielsku ale jest wielu ludzi co płaca za coś za co nie powinni.A biznes się i tak kręci.( nieprawny)

fatty
Gastarbeiter

Postautor: fatty » 05 gru 2012 23:49

goraluk pisze:Bulenie za załatwienie benfitów to złodziejstwo i chamstwo na które może się tylko rodak zdobyć -sorry ale to się ciśnie na usta.

Raczej naiwnosc i glupota. Cwaniacy niedlugo bédá dawac ogloszenia typu " za jedyne £10 odwalimy za Ciebie kawal brudnej roboty i doladujemy Twojá oysterké"

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 06 gru 2012 11:32

ziomek1975 pisze:jasne bo to tak łatwo zadzwonić do job centre i od razu wszystko ci dadzą podpowiedzą i pomogą, jak ktoś nie ma do końca jasnej sytuacji to huk dostaniesz, masz przerwę w pobycie w uk itd już nie jesteś rezydentem i huk dostaniesz job centre czycha jakby ci tu nie dać a nie pomóc. dziewczyny ze strony udzielaja PORAD za darmo ale za wypłnienie aplikacji ich czas itd trzebva zapłacić jest to usługa jak każda inna. co wy ludzie z choinki sie urwaliscie??

Raczej staramy się być normalni... w każdym jobcentre pomogą ZA DARMO wypełnić aplikację, poza tym najlepiej udać się do CAB i poprosić o polskiego interpretera, nie dość, że po polsku to jeszcze dokładnie wszystko wypełnią i doradzą ZA DARMO.
Ta choinka to musi być potężna w Polsce, bo się dowiedziałem, że w bankach polskich jak chcesz wypełnić druczek o wpłatę (np. 70-cio latek) to pani też za wpisanie 5 słów pobiera złotówkę za fatygę...
Więc, może to w Polsce ludzie się z choinek pourywali... i każą sobie płacić za pomoc w wypełnieniu aplikacji (czytaj: odpowiedzi na pytania,, nie tworzenie całego eseju).
poza tym biorą w rzeczywistości o wiele mniej kasy a pomagają naprawdę kompleksowo, odpowiedzą na każde pytanie, przetłumaczą każdy list itd nie licząc za nic extra. Mojej rodzinie pomogły na maksa, job centre i revenue powiedzieli że złamany grosz nam sie nie nalezy, księgowy wział kase i umył rece a dziewczyny z w.w. strony załatwily nam wszystko. Założyły extra self employed, napisały kilka odwołań. Do skutku.
Dlatego wara od nich, przez takich jak zawistnych ludzi jak wy dziewczyny zawiesiły działalność a szkoda.

Szkoda, to jak krowa wejdzie w zboże. Wystarczyło trochę ruszyć głową i np. zapytać tu gdzie szukać pomocy. Ale problem w tym, że polaki z choinek pourywani i nie przyjdzie im do głowy, że coś za co w polsce się płaci tu może być za darmo, więc sami wciskacie kasę za coś co jest darmowe i jeszcze się z tego cieszysz. Fuj.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 06 gru 2012 11:52

Goraluk wiesz co tu przeniesione z polski jest jeszcze? Ze psełdo polaczki biorą za usługę plus dojazd, czy do tv czy do bojlera.To ja jadę pomalować komuś chatę na cenę przykładowo i pod koniec roboty mówie daj pan dyche wiecej bo przyjechałem moim samochodem.Co kuzwa obchodzi mnie czym ty przyjechałes mogłes helikopterem .Musze od szefa w pracy zlozyc petycje, plac mi boss za przejazdy .To chamstwo i zdzierstwo jest placisz za usluge a nie za utrzymanie komuś samochodu.

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 23 gru 2012 09:44

daro43 pisze:Goraluk wiesz co tu przeniesione z polski jest jeszcze? Ze psełdo polaczki biorą za usługę plus dojazd, czy do tv czy do bojlera.To ja jadę pomalować komuś chatę na cenę przykładowo i pod koniec roboty mówie daj pan dyche wiecej bo przyjechałem moim samochodem.Co kuzwa obchodzi mnie czym ty przyjechałes mogłes helikopterem .Musze od szefa w pracy zlozyc petycje, plac mi boss za przejazdy .To chamstwo i zdzierstwo jest placisz za usluge a nie za utrzymanie komuś samochodu.

Dlatego nie korzystam z polskich serwisów...
Nie dość, że są drodzy to jeszcze w większości totalna amatorszczyzna, brak ubezpieczeń, certyfikatów... W angielskim warsztacie mam gwarancję, u angielskiego serwisanta mam pewność, że jak coś nie pójdzie, to jego problem, nie mój jak polak coś spieprzy.
Przy komputerach to już masakra, na 10 polaków jakich zapytałem z ciekawości o pewien błahy problem (usunięcie wpisu z rejestru windows 7) 10 sięciu stwierdziło, że musi być reinstalacja windowsa z formatem... Gdzieś właśnie czytałem, że polscy informatycy ponoć tylko potrafią reinstalować windowsy:) Chyba nawet o tym jakiś dowcip był;)

Wróć do „Prawo”