O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user16876
Gastarbeiter

MIÓD W KRAJU KOMOROWSKIEGO I TUSKA A UK!!!!!!

Postautor: user16876 » 08 sie 2012 09:16

DOBRZY LUDZIE POTRZEBUJE POMOCY W PRZENIESIENIU SIEBIE I RODZINY DO UK W JAKIEŚ MAŁE MIASTECZKO I ŻEBY SPOKOJNIE PODJĄĆ PRACE KIEROWCA C+E .
POMOŻECIE???? CZEKAM NA ODPOWIEDZI W STYLU POMOŻEMY!!!!
Cześć!!!
POWIEM WAM ZE CO BY NIE POWIEDZIEĆ O POLSCE JAK I O UK TO DOBRE KRAJE BO DUŻO DOBRYCH LUDZI W NICH ŻYJE .POLSKA BIEDA NIE DA SIE PORÓWNAĆ Z ANGIELSKĄ CHOĆ SĄ PODOBNE. TERAZ O POLSCE: W TYM KRAJU TO TYLKO POLICJANT POLITYK K**WA I ZŁODZIEJ ORAZ ICH KOLEDZY (CAŁA NIEUCZCIWOŚĆ SPOŁECZNA) ŻYJĄ DOBRZE A UCZCIWE PRACUJĄCY NA DWA ETATY TO BIEDĘ J**IE I ZYCIE MAŁŻEŃSKIE I RODZINNE ZAWALA O ZDROWIU FIZYCZNYM A PSYCHICZNYM NIE POWIEM ŻE PSYCHIATRA POWINIEN POMAGAĆ ŻEBY KONIEC Z KOŃCEM POWIĄZAĆ I ŻEBY SĄSIEDZI NA ZEWNĄTRZ WIDZIELI ZE JEST \"NAWET ŁADNIE\" .
\"\"PRACOWITY I UCZCIWY\"\" W POLSCE BEZ KONIUGACJI LEDWO SIĘ KRĘCI A DO UK JAK TAM TRAFIA I DALEJ PRACUJE TAK SAMO JAK W POLSCE PLUS KORZYSTA Z FORUM TO DOWIADUJE SIĘ CO TO JEST NORMALNIE I SWOBODNIE I MILO SIĘ ODDYCHA .
JA MAM 33LATA,ŻONA I 2-KA DZIECI(3-5LAT)I JESTEM UCZCIWY I PRACOWITY I JUŻ NIE DAJE RADY ŻEBY KOŃCE W POLSCE POŁĄCZYĆ.WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE ŚREDNIE I WYŻSZE PLUS WIELE INNYCH DODATKOWYCH KWALIFIKACJI, I TO NIE GWARANTUJE MI SWOBODNEGO ŻYCIA BO NIE MAM KONIUGACJI ANI RODZICÓW CO BY DALI COŚ SAMI- TO NIEUCZCIWIE ZDOBYWAJĄC BO INACZEJ ZDOBYĆ SIĘ W POLSCE NIE DA. A JAK KTOŚ MYŚLI ŻE JEST TU INACZEJ LUB BĘDZIE MI WMAWIAŁ ZE JEST INACZEJ TO ALBO SIEBIE OSZUKUJE ALBO MA NIKŁY STOPIEŃ INTELIGENCJI(DEBILIZM).
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO NA EMIGRACJI UCZCIWIE PRACUJĄ I WYKORZYSTUJĄ PRAWNE ROZWIĄZANIA DO POLEPSZENIA BYTU SWOJEGO I SWOICH RODZIN.

PISZCIE
mufa1@wp.pl

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 08 sie 2012 09:50

1) Wylacz CAPS LOCK.
2) Uzywaj paragrafow.
3) Nie przeklinaj w poscie proszacym o pomoc.
4) Powodzenia.

user16876
Gastarbeiter

Postautor: user16876 » 08 sie 2012 09:59

Przepraszam poprawie się, dzieki.

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 08 sie 2012 20:24

Jeżeli myślisz, że w UK się dorobisz nie kradnąc to powodzenia.
Kto utrzymuje i z czego całą tą śmierdzącą chołote? Zacznij pracować to się dowiesz.
Trochę ostatnio pojeździłem po Polsce i powiem, że jestem zaskoczony. Domy odpicykownae, nowe tynki, dachy, ogródki jak z podręcznika, na każdej prawie zagrodzie jakaś działalność, a to elektryka, a to drzewka ozdobne, blacharstwo, kanalizacje, mechanika i ciul wie co jeszcze. Wiem, że jest drożyzna i zarobki na etacie to sobie można wsadzić głęboko ale są opcje.

Debil.

Scientist
Gastarbeiter

Postautor: Scientist » 08 sie 2012 23:48

Pelna zgoda, ale przyczepie sie do jednego. Nie klam ze masz wyzsze wyksztalcenie bo to nieprawda, Twoj post jest tego dowodem... (patrz koneksje vs koniugacje).

Co do reszty to pelna zgoda!

Jesli nie ma sie zadnego kapitalu po rodzicach, koneksji i co gorsza jest sie uczciwym i pracowitym to ma sie przerabane w naszym pieknym kraju.

Wróć do „Hyde Park”