Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
molchanowski
Gastarbeiter

podejme sie bezplatnego przyuczenia do zawodu

Postautor: molchanowski » 06 sty 2013 16:34

Witam.
Chetnie podejme sie bezplatnego przyuczenia do zawodu. Pracowalem juz w kuchni, sklepie, jako handyman, monter kuchni, kierowca. Szybko sie ucze i lubie majsterkowac. Jestem punktualny i uczciwy, moge dostarczyc referencje.Jestem otwarty na wszystkie propozycje.
Pozdrawiam

dariusz707070
Emigrant

Postautor: dariusz707070 » 07 sty 2013 18:16

Niech kolega da ogloszenie szukam pracy jako zlota raczka.Rezult? Ja bym przyjol pod warunkiem .Sprawdzilbym co kolega umie , platny dzien pracy oczywiscie, dalbym koledze do zrobienia cos , i widzialbym co kolega umie.Tu raczej kolega nie znajdzie.I ja i kolega ma czas 7 dni na decyzje , pracuje czy dalej szuka innej pracy.Referencje z kad od kogo? Ja ide do pracy 14 stego firma angielska .Masz prawo jazdy UK ?Jakies papiery na cos? bo zle piszesz za darmo chcesz sie uczyc fachu? zrobisz robote i Ci podziekuja tak sie nie pisze mlody czlowieku.Wierze ze masz checi ale nic za darmo , nie pisz tak wiecej bo Cie ktos wykorzysta.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 07 sty 2013 19:21

daro, jestes niepodrabialny.....niestety
Emi ma racje

Wróć do „Praca”