Postautor: user1964162 » 20 mar 2010 21:30
Sorrki,ze znowu ponawiam temat,ale pisze w imieniu ( tak mi sie wydaje ) nas wszystkich. Niektore ogloszenia typu DAM PRACE jak sie czyta to rece opadaja koles daje prace dla super stolarza i daje mu dniowe 60 70 funtow ! Buehehehehe , akurat znam dobrego stolarza,ktory zarabia 150 na dzien.
Druga sprawa oszusci. Po komentach byloby widac kto oszukal kto nie.U kogo mozna godziwie pracowac ,a u kogo nie. Widac moj post zostal bez echa bo wolicie brnac w komerche niz dla ludzi , ktorzy tu mieszkaja.
PS. Dlaczego nie ocenzurujecie wysoko platnych nr telefonow,? (akurat w tematach skryptow jestem dobry i ocenzurowanie niektorych nr tel. zaczynajacych sie od wysokoplatnych to kwestja 2 minut) ludzie szukaja pracy itp,a naciagacze zeruja. ???? Dajecie wszystko co wam wpadnie byleby byc popularnym serwisem w UK.
REASUMUJAC: wydaje mi sie,ze wszyscy by na tym skorzystali bo jak koles oferuje
prace za 40 F na dzien dla dobrego kolesia to moze by sie baran jeden z drugim nauczyl,ze jest smieszny i szuka jelenia.
Nastepnym razem nikt do niego nie przyjdzie,a przez to wzrosna stawki,albo stana budowy dla takich baranow !