Postautor: Goodmanii » 09 lut 2011 10:59
Korzystałam z usług firmy BritPort pierwszy i ostatni raz ! - jestem bardzo niezadowolona. Wysłana przeze mnie paczka dotarła do adresata, ale podziurawiona, co spowodowało że połowa zawartości mojej paczki uległa zniszczeniu i straciłam wartość ok. 70GBP. Firma posiada regulamin, wg którego wszelkie zniszczenia powinien odnotować kurier przy doręczaniu paczki, jednakże kurier nie był na tyle fachowo przeszkolony by poinformować o tym adresata, którym wówczas była osoba starsza. Pomimo mojej reklamacji e-mailowej firma mnie przeprosiła, jednakże kosztów nie pokryje, mimo iż firma kurierska przy przeładunku paczki odnotowała jej zniszczenie. Wg mnie to jest karygodne by tak zniszczyć paczkę, a kurier doręczając ją miał obowiązek spisać reklamację. W paczce były owocowe koktajle w puszkach (o czym uprzedzałam składając zamówienie na kuriera) - proszę sobie wyobrazić jak ta paczka musiała być traktowana podczas transportu, żeby podziurawić te puszki i paczkę, z której ten proszek się wysypywał, dosłownie z każdej dziury opakowania!!!