O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
lubo111
Gastarbeiter

Delta Parcel odradzam

Postautor: lubo111 » 08 maja 2011 15:53

Wysłałem do polski paczkę przez delta parcel w tamtym roku we wrześniu ze było ponad 800kg to poszło taniej po 82pensy ale niestety uszkodzeń ile wlezie, rower, kolumny, stół, lustra, itp, po interwencji i pisaniu maili zero odpowiedzi, zero zainteresowania a niby paczki były ubezpieczone NIE POLECAM Jedno wielkie oszustwo

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 maja 2011 09:25

800kg x 82p = £656
vs.
wypozyczenie vana na 3 dni: £250
bilet na prom: £80
paliwo: £350

przy okazji zabiersz cos komus albo cos wiecej + wiadomo ze na pusto nie wrocisz wiec dochodzi wiecej kasy na plus, masz towar dostarczony na czas, na bank, nie zniszczony bo sam o niego dbasz, mamusie odwiedzasz ...

proste jak konstrukcja cepa

lubo111
Gastarbeiter

Postautor: lubo111 » 09 maja 2011 12:47

przede wszystkim wracałem z zona do polski i już nie wracałem wiecej do Anglii to jest teraz proste jak konstrukcja cepa

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 maja 2011 12:53

zona moglaby sie przejechac z toba vanem - wrocilibyscie 2 dni pozniej :roll: zaczynasz lapac?

lubo111
Gastarbeiter

Postautor: lubo111 » 09 maja 2011 13:05

ale jesteś uparty z tymi wyliczeniami możesz weźmiesz pod uwagę ze ktoś jest chory i nie może jechać, ze ktoś niema prawo jazdy, i ze autem to meczące tyle godzin a zwłaszcza vanem, koniec tematu obliczenia to sobie pisz na matematyce a nie ile kto ma zapłacić, nie napisałem tego po to żeby liczyć tylko ostrzec przed firma która przygrala w hu............

PS> i naucz się czytać napisałem wcześniej ze nie wracaliśmy więcej na wyspy

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 maja 2011 13:16

umiem czytac

mogles zawiesc do pl, wrocic zeby odstawic vana i wrocic do pl

jakbys chwile dluzej pomyslam to mogles kupci vana, zawiesc to sobie i sprzedac go w pl z niezlym zyskiem

ale to nie o to tutaj chodzi

w d.. mam w jakich byles okolicznosciach bo to nie moja sprawa

w d.. mam ze nie masz prawa jazdy jak prezes

w d.. tez mam ze zaplaciles komus fortune za przewiezenienie pie... ktore nie byly warte tyle co usluga

chodzi o fakt narodowego lamentu na przewoznikow z anglii

pokazalem tylko ze mozna bylo sobie to zobic samemu i nie plakac / ostrzegac przed kolejna / kazda nieuczciwa firma skoro na kazdym internetowym forum na tej wyspie to jest glowny temat i juz sie zygac chce

przyjmijmy ze wszystkie firmy sa do d.. i juz skonczcie sie nad soba uzalac

nie jestem wlascicielem / klientem zadnej firmy przewozowej

wyslalem w swoim zyciu stad pare paczek, wszystkie royal mail, jedna zgubili, kase oddali ...

Wróć do „Hyde Park”