O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 lut 2011 15:49

uzasadnienie poprosze bo nadal i za kazdym razem sa to tylko puste slowa

bede obrazal kazdego kto notorycznie obraza mnie - tak z zasady

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lut 2011 15:56

... nie mozesz sie obrazac na to czegos nie wiesz dokladnie albo w ogole...
... a uzasadniac ze wiem wiecej - ? niedoczekanie twoje zebym na jakims forum czynil wywody z doswiadczen prywatnych na temat raka - osobista sprawa...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 lut 2011 15:59

ja sie na nic nie obrazam - cos ci sie pomerdalo

twoje prywatne sprawy tez mnie nie interesuja

podalem ci przyklad (demota) na ktorego nie masz nic do powiedzenia?

cos o ctrl c ctrl v mowiles?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 09 lut 2011 16:16

Tabletke, Dareczku?
Obrazek

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lut 2011 16:18

banita pisze:ja sie na nic nie obrazam - cos ci sie pomerdalo

twoje prywatne sprawy tez mnie nie interesuja

podalem ci przyklad (demota) na ktorego nie masz nic do powiedzenia?

cos o ctrl c ctrl v mowiles?

...ty powaznie nie masz pojecia o czym mowisz...
czy tylko rak szyjki macicy jest jedyna odmiana raka!!!!!!!???????
nie iwem jak ty, ale ja nie mam macicy, ani szyjki macicy, ale wiem ,ze skorupiaka mozna dostac w prezencie od zycia w roznych miejscach...

tak, i takie statystyki, mniej lub jeszcze gorsze to nie wina polek, wina systemu dostepnosci i poziomu edukacji na ten temat... chyba ze przyjmiemy z zalozenia ze Polski do durne baby o niskim IQ a te paniusie w krajach skandynawskich, chociazby, to sa takie genetycznie uformowane super intelekty...?

moze zapytaj kobiet co mysla o tym democie...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 lut 2011 16:30

naprawde? sa inne odmiany? ojej niewiedzialem

tak masz racje, na wsiach zabitych dechami zyja durne polki i polacy o niskim IQ ktore (w tym akurat przypadku) z winy kosciola boja sie takich badan - a w innych przypadkach z powodu swojej ciemnoty i zalozenia ze co ma byc to bedzie

zanim jeszcze raz mi zarzucisz brak wiedzy to wysil dupe i poczytaj cokolwiek na temat w ktorym chcesz dyskutowac i przestan robic z siebie idiote probujac udowodnic innym ze nimi sa

http://www.medic.hg.pl/Fiasko%20badan%2 ... cznych.pdf

wina systemu, wina edykacji bla bla bla bla bla - bo czlowiek istota bezrozumna nie wie ze powinien sie zbadac, szczegolnie ze to za darmo, ze nawet juz autobusy do wsi pod chalupy im podstawiaja i tlumacza

tak kochasz ta polske a tak malo o niej wiesz ...

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 09 lut 2011 17:20

banita nie denerwuj sie kochanie :oops:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 09 lut 2011 17:26

mej pieknosci nic nie zaszkodzi :wink:

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 09 lut 2011 17:39

w zasadzie masz racje
wkurzony facet jest bardziej sexy :wink:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lut 2011 18:35

...alez alez... tylko sie nie zapowietrz...
czytaj uwaznie co pisze ... i co sam piszesz... i uwazaj na slowa
jesli mowie ze malo wiesz na temat raka, jesli kazesz mi skomentowac demota odnosnie jednej (gdzie pozostale) postaci raka - a ja mowie ze nic nie wiesz na ten temat toooo... do k...y nedzy nie jest to samo co mowienie komus ze jest idiota (czego nie uzylem)... jestes przewrazliwiony na punktcie swojej wiedzy, nieomylnosci, wyzszosci... ect...

btw

jak wkeljasz jakis link, to wczesniej przeczytaj dokladnie o czym jest!!!!

banita pisze:...
tak masz racje, na wsiach zabitych dechami zyja durne polki i polacy o niskim IQ ktore (w tym akurat przypadku) z winy kosciola boja sie takich badan ...

w artykule jest odwrotnie: "...Drukuje się ulotki zachęcające do badań, za namową ubezpieczalni księża z ambon przekonują do sprawdzenia stanu swojego zdrowia...."

...i faktycznie, nie wiedzielalem, teraz wiem juz jak np. w USA czy Skandynawii "zachecaja" kobiety do badan - uwazam ze rozwiazanie jest super, tyle ze ma maly zwiazek ze swiadomoscia...

co do meritu. tego co ja uwazam za swoja wiedze - to ja wiem jak wyglada leczenie, ty powolujesz sie na taka wiedze zawarta w jednej linijce tegoz artykulu: "Czasami leczenie to droga cierniowa." Co to ma byc? kpina?
Tak, wiemy ze nie ty pisales ta notatke...

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 09 lut 2011 23:42

ja sie dziwie ze ktos w ogole odpowiada na twoje posty

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 10 lut 2011 00:10

ewazraju pisze:ja sie dziwie ze ktos w ogole odpowiada na twoje posty

...znaczy dziwisz sie samej sobie...

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 10 lut 2011 06:13

Darek,napisz cokolwiek skladnie,logicznie i po polsku
przestane sie dziwic

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 10 lut 2011 07:29

...badz konsekwentna

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 09:07

darekzlondku pisze:jestes przewrazliwiony na punktcie swojej wiedzy, nieomylnosci, wyzszosci... ect...

ja? ja ci napisalem ze myslisz sie jesli twierdzisz ze polscy lekarze sa zli, podalem jeden tylko przyklad (sorry ale nie bede ci podawal danych na temat kazdej odmiany) a ty dalej w zaparte

nigdzie nie napisalem ze jestem ekspertem od raka, to ty chcesz sie licytowac bo masz z nim stycznosc od 2004 - a ja od 94 i co? oboaj mozemy wiedziec duzo albo gowno taka jest prawda

darekzlondku pisze:księża z ambon przekonują do sprawdzenia stanu swojego zdrowia...."

o 2000 lat za pozno ... najpierw przez 60 lat tluka babciom do glow inne bzdury a teraz nagle maja ich przekonac? patrz wychodzi ze to wina systemu ... koscielnego

darekzlondku pisze:to ja wiem jak wyglada leczenie, ty powolujesz sie na taka wiedze zawarta w jednej linijce tegoz artykulu:

q napisze ci jeszcze raz, drukowanymi - MAM STYCZNASC Z TYM O WIELE DLUZEJ NIZ TY co nie czymi mnie zadnym ekspertem ale przestan klamac ze opieram cos ja jednej linijce jakiego tekstu

ewa ma racje ze sie dziwi

przekrecasz kazda linijke ktora ktos napisal, zmieniasz wersje co 3 posty myslac ze inni juz zapomnieli co bylo napisane i nagle zaczna ci przytakiwac

w ogole ta dyskusja jest z poziomu - patrz tu mam blizne, a ja tu, a ja jeszcze tu i tu i tam - ktos kto sie 100 razy zadrapal ma wieksze doswiadczenie w leczeniu ran niz ktos komu "tylko raz" urwalo reke?

Wróć do „Hyde Park”