O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
matej
Emigrant

Kolejna afera :/

Postautor: matej » 09 lut 2011 22:14

Witajcie
Kurcze na forum tylko afery i zamachy sa opisywane a dzisiaj i ja mam Wam do porzekazania zecz straszna.
Sam jeszcze jestem w szoku i niewiem co mam o tym myslec, jak dalej zyc.
Niewiem co bedzie jutro, nie mówiac juz co bedzie za miesiac, rok.
A wiec, dzis w godzinach popoludniwych popelnilem zbronie, zamach i z zimna krwia, bez mrugniecia okiem zjadlem kielbase a pozniej troche golonki :cry:
jest mi wstyd, niewiem jak spojrzec w oczy rodakom.
Co teraz bedzie?

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 09 lut 2011 22:39

morderco... to jawny zamach na demokracje,sprzeniewierzenie patriotycznych ideałów , cios w plecy dla świętości i praworządności

jutro rano jadę do B&Q , kupię materiały i zbiję krzyż , chętnych do zbiórki pod Trafalgar Square proszę o PW

nie możemy pozwolić na szarganie polskości , to jawny zamach lewicowo-prawicowo-centro -homo-pieniaczy rodem z komunistycznego piekła

dzwoniłem dziś do jego świętobliwości księdza dyrektora Tadeusza , jest z nami, modli się o nasze zwycięstwo

nie pozwólmy na takie bestialstwa

matej
Emigrant

Postautor: matej » 09 lut 2011 22:56

mam nadzieje ze naród mi wybaczy i szanowna swiatobliwosc Tadeusz mi wybaczy :?

------------------

:lol: :wink:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lut 2011 22:58

...w koncu facet sie dorobil jakiejs posady w UK-ju i przerzucil sie z "chlebka" Hovis + dzemik marki Tesco... na kilbache i golone, i to za jednym posiedzeniem... tzreba bylo jeszcze lyknac mleka, ponoc pomaga w rozwo-ju... albo w rozwo-lnieniu, nie pamietam zreszta dokladnie.... ale jak ci sie uda drugi raz zarobic na takie rarytasy to zastosuj i przeslij wynik na forum, bo to wazne dla gawiedzi...

matej
Emigrant

Postautor: matej » 09 lut 2011 23:01

a Tobie co :roll:

a mleka nie pijam :twisted:

edit: :lol:

...w koncu facet sie dorobil jakiejs posady w UK-ju

a tfu, wypraszam sobie :lol: nie w UK-ju

przerzucil sie z "chlebka" Hovis + dzemik marki Tesco

nie jadalem w.w chlebka gdzyz bardziej przypominal gabke a nie chlebek :lol: a dzemik nie jest zly, chociaz Lowicz lepszy :oops:

tzreba bylo jeszcze lyknac mleka, ponoc pomaga w rozwo-ju... albo w rozwo-lnieniu,

kurde, to moze dlatego tak mam dziwnie bo mleka nie pilem :wink: :twisted:

ale jak ci sie uda drugi raz zarobic na takie rarytasy to zastosuj i przeslij wynik na forum, bo to wazne dla gawiedzi...

albo Ty zle zrozumialem ten topic albo ja Ciebie zle zrozumialem :lol:
jezeli to na powaznie napisales to z przykroscia informuje ze to nei mialo na celu 'pochwalenia' sie kielbaska :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lut 2011 23:37

...pomine cytaty i linki, pomine tez cytaty do cytatow i zdjecia, oraz nie wkleje zadnych emotow... wybaczysz chyba
...odp byla na tyle powazna na ile powazny byl post...
...a co do zamachow i dyskusji o takowym, zycie pokazuje ze potrafi pisac scenariusz o jakich nikomu sie nie snilo

czasmi te dyskusje (wzajemne porozumiewanie) wygladaja tak:
http://www.youtube.com/watch?v=gk1hwvMkoT4

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 10 lut 2011 08:22

To byl spisek Putina z Tuskiem ktorzy w niecny sposob podrzucili kielbase i golonke wprost pod nos niewinnego, slowianskiego pacholecia 8)

Wróć do „Hyde Park”