sprawdzać telefon, to, gdzie wychodzi itd... No i jak zachowuje się względem nas, kobiety nie umieją grać na dwa fronty, jak maja kogoś to zmienią stosunek do aktualnego partnera, bedzie to widoczne
Jezeli jestescie razem juz jakis czas, a wasze zycie sexualne pogorszylo sie (rzadziej, mniejsze zaangazowanie emocjonalne) albo ona bardziej sie stroi przed wyjsciem do "kolezanki". Mniej Ci sie zwierza ze swych problemow. Tak mi sie wydaje na logoke ale kazda kobieta jest inna.
Dokładnie, jak wyżej. Zmiana zachowania to najbardziej widoczny objaw. Zwłaszcza jak nagle coś zajmuje jej dużo czasu i dziwnym trafem Ty nigdy nie możesz w tym uczestniczyć - spotkania z koleżankami, nadgodziny itp.
Social media, telefon, a znam i przypadek, gdzie gps podrzucony w samochodzie potwierdził domysły znajomego. Wizyty u babci okazały się wizytami u sąsiada babci w wiadomym celu.
Tu będzie ciekawostka. Można zainstalować aplikacje http://spydrone.info/ i śledzić telefon dziewczyny. Zdecydowanie bezpieczniejszy sposób niżeli przeglądanie jej telefonu w trakcie nie obecności. Informacje będą na bieżąco napływały.
A to jest legalne takie śledzenie? Chyba nie. Poza tym ja ciągle dostaję jakieś mail z tego typu dziwnymi rzeczami i nie wiem czy to nie jakieś wirusy itp.