haha ciesze się ze ktoś odpisał i ze jest jaki kolwiek odzew
 haha ciesze się ze ktoś odpisał i ze jest jaki kolwiek odzew  :) Jesli chodzi o piwko to Pewnie ze to Trafiona Pomysła
:) Jesli chodzi o piwko to Pewnie ze to Trafiona Pomysła  :) ale fakt !! zostaje tylko ustalenia daty i miejsca ! co chyba bedzie najtrudniejsze
:) ale fakt !! zostaje tylko ustalenia daty i miejsca ! co chyba bedzie najtrudniejsze  nie wiem gdzie generalnie mieszkacie ale moja skromna siedziba znajduje się na Lime House a generalnie zaraz koło stacji DLR WESTFERRY Propozycja spotkania sie w miejscu dla motocyklistów czyli w  ACE CAFE jest oki ale nie ukrywam ze kawał drogi ode mnie, jednak gdy wiekszości bedzie po drodze to i tak wsadze dupsko do metra  czy na jednoślada choć obawiam się ze nie skończy się na jednym piwku
 nie wiem gdzie generalnie mieszkacie ale moja skromna siedziba znajduje się na Lime House a generalnie zaraz koło stacji DLR WESTFERRY Propozycja spotkania sie w miejscu dla motocyklistów czyli w  ACE CAFE jest oki ale nie ukrywam ze kawał drogi ode mnie, jednak gdy wiekszości bedzie po drodze to i tak wsadze dupsko do metra  czy na jednoślada choć obawiam się ze nie skończy się na jednym piwku  :) i na spotkanie dojadę na pewno !
:) i na spotkanie dojadę na pewno !
 :)
 :P):):):)
:P):):):)
 Ja posiadam KTM Adventura 950
 Ja posiadam KTM Adventura 950 
 hahahah no cóż ale dobrze ze pare osób się odezwało !
 hahahah no cóż ale dobrze ze pare osób się odezwało !
 nie znam tam jakiegoś pubu ale bede tam w środe to lookne na jakiś miły pubik przy stacji zeby łatwo było się znaleść i nie błądzić
 nie znam tam jakiegoś pubu ale bede tam w środe to lookne na jakiś miły pubik przy stacji zeby łatwo było się znaleść i nie błądzić  :) cos czuje ze frekfencja bedzie mierna ale cóż tam   trzeba spróbować
:) cos czuje ze frekfencja bedzie mierna ale cóż tam   trzeba spróbować  

BMW ja planuje smigac do polski w czerwcu! odezwij sie na @  siaraps@interia.pl
  BMW ja planuje smigac do polski w czerwcu! odezwij sie na @  siaraps@interia.plUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości