ja nie wiem jak ja sie tu odnajde, mieszka
 ja nie wiem jak ja sie tu odnajde, mieszka ). O prace nie jest tak trudno jak sie wydaje. Bylas 8 lat w USA wiec znasz doskonale jezyk. Nie wiem jakie jest Twoje wyksztalcenie ale na pewno cos Ci sie uda znalezc. Ja sam aklimatyzuje sie  w swoim nowym miejscu zamieszkania w Woking. Jestem tutaj od 3 tygodni wiec tez poszukuje towarzystwa
 ). O prace nie jest tak trudno jak sie wydaje. Bylas 8 lat w USA wiec znasz doskonale jezyk. Nie wiem jakie jest Twoje wyksztalcenie ale na pewno cos Ci sie uda znalezc. Ja sam aklimatyzuje sie  w swoim nowym miejscu zamieszkania w Woking. Jestem tutaj od 3 tygodni wiec tez poszukuje towarzystwa  Mnie jest latwo bo duzo sie poruszam po Anglii ze wzgledu na charakter pracy i dlatego poznaje roznych ludzi. Ale ty sie nie poddawaj... Pozdrawiam...Ps. zaczelo sie: pada. To juz z pewnoscia jesien
  Mnie jest latwo bo duzo sie poruszam po Anglii ze wzgledu na charakter pracy i dlatego poznaje roznych ludzi. Ale ty sie nie poddawaj... Pozdrawiam...Ps. zaczelo sie: pada. To juz z pewnoscia jesien 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 13 gości