Anglia i Walia - poza Londynem

kuba1234
Gastarbeiter

Problem z Ryaniar

Postautor: kuba1234 » 09 cze 2008 20:57

Witam mam duzy problem

Zabukowalem bilety na Ryanair dostalem kod rezerwacji ale niestety informacja od nich zostala wykasowana z mojej poczty i nie moge ponownie potwierdzic mojej rezerwacji.Polski numer infolinii Ryana jest nieaktywny.
Czy w tej sytuacji moge
1/ Odzyskac wykasowana poczte
2/ Jak dodzwonic sie na polska infolinie nr 0300303033
Nie chce dzwonic na info angielska bo bede musial podac im wszystkie szczegoly i jak dowiedza sie ze nie mam nru rezerwacji moga mnie oszukac.

Morgaine

Postautor: Morgaine » 08 lip 2008 17:07

Ja na ogol zapominam kodu rezerwacji i wchodze na dowod - przeciez i tak nazwisko jest na liscie pasazerow. W Wizzairze nigdy nie ma z tym problemow. Jestes pewien ze Ryanair bedzie sie czepial?

Oni nie sa bez wad, ale nie wydaje mi sie, zeby ktos na infolinii, gdzie zapewne nagrywa sie kazda rozmowe, mial interes w tym zeby robic przekret na kliencie. Jak sie stresujesz ze nie wpuszcza Cie na poklad, to ja bym do nich zadzwonila i nie robila hec.

A... no i w poczcie masz folder 'thrash' albo 'kosz', w ktorym przez jakis czas siedza wykasowane maile, sprawdzales?

Wróć do „England and Wales”