Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
McKing
Gastarbeiter

W poszukiwaniu za stala posada...

Postautor: McKing » 25 kwie 2011 18:07

Witam mimo iz jestem "świezak" w londynie to zdarzylem juz odczuc jak bardzo bezlitosne jest to miasto i szczerze mowiac mam dosyc ciaglego martwienia sie o to co przyniesie mi jutrzejszy dzien. Postanowilem ze chce wstapic do tutejszej sluzby policyjnej. Niestety nie mam pojecia jak ugryzc temat w najbardziej rozsadny sposob dlatego pisze tutaj byc moze ktos bedzie mi potrafil pomoc. Wbrew pozorom jest spore zapotrzebowanie na polakow na tym stanowisku jako ze nasi rodacy sprawiaja ogrom problemow jak i sporo rodakow mialem okazje w policji spotkac, lecz wtedy jeszcze powaznie o tym zawodzie nie myslalem.

Interesuje mnie jakie warunki powinienem spelniac oraz najlepiej krok po kroku co powinienem zrobic aby zostac Mr.Officer :)

Dla zobrazowania mojej sytuacji. Mam 22lata, nigdy nie bylem karany, nie posiadam paszportu, mam kilka dokumentow potwierdzajacych mą obecnosc w UK. Ukonczylem szkole srednia oraz na codzien komunikuje sie swobodnie w jezyku angielskim (w pracy)

Dzieki z gory za odpowiedzi.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 25 kwie 2011 22:11

blondynek pisze: tzreba ...Marc Fklouyd ...przeprszam ..
po tzrecie.........nyumeracy

blondynek pisze: tak na dzien dobry sprawdzaja czy umiesz pisac poprawnie i czy do 10 umiesz liczyc

To teraz policz do 10 Blondynek bo "literacy" oblalas w pieknym stylu....to pokaz ze chociaz "nyumeracy" zdasz :lol:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 25 kwie 2011 22:56

... za dlugie paznokcie to buty wieksze trzeba kupowac ;)

Wróć do „Sprawy codzienne”