Jesli np powie mi, ze bede miala faceta, to to raczej przewidzi w ten sposob, ze ryby sa romantyczne najbardziej ze wszystkich znakow, jesli ryby kieruja sie miloscia w zyciu to facet sie zdaje podstawa by miec
 Jesli np powie mi, ze bede miala faceta, to to raczej przewidzi w ten sposob, ze ryby sa romantyczne najbardziej ze wszystkich znakow, jesli ryby kieruja sie miloscia w zyciu to facet sie zdaje podstawa by miec   wiec chocby swiat sie walil i palil bez chlopa bym nie umiala zyc itd... tak wiec po czesci we wrozki wierzyc mozna do jakiegos stopnia, to moje zdanie
 wiec chocby swiat sie walil i palil bez chlopa bym nie umiala zyc itd... tak wiec po czesci we wrozki wierzyc mozna do jakiegos stopnia, to moje zdanie 
goraluk pisze:AnkaFic pisze:Raz byłam u wróżki i wg niej od dwóch lat powinnam być mężatką i mieć bliźniakiDodam, że jestem bezdzietną singielką. Nie wierzę we wróżby. Sami jesteśmy odpowiedzialni za swoje życie.
Znaczy starą panną jesteś, mówiąc po Polsku.
 Jeśli trafię kiedyś na odpowiedniego faceta to mam jeszcze nadzieję być Panną Młodą
 Jeśli trafię kiedyś na odpowiedniego faceta to mam jeszcze nadzieję być Panną Młodą 
goraluk pisze:AnkaFic pisze:Raz byłam u wróżki i wg niej od dwóch lat powinnam być mężatką i mieć bliźniakiDodam, że jestem bezdzietną singielką. Nie wierzę we wróżby. Sami jesteśmy odpowiedzialni za swoje życie.
Znaczy starą panną jesteś, mówiąc po Polsku.

emigrantka pisze:bana dla siebie nie przewidzialas?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 16 gości