Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
kris8331
Gastarbeiter

szukam odziezy uzywanej HURTOWO

Postautor: kris8331 » 07 lut 2013 21:40

szukam kogos kto wie gdzie w anglii mozna kupic hurtem odziez uzywana.jakis magazyn lub hurtownie.prosze o pomoc dobrych ludzi...chce otworzyc w polsce jakis maly sklepik z uzywanymi ciuchami.moje gg 1848777 lub krzysztofr76@wp.pl PROSZE O POMOC

MrCloth
Gastarbeiter

Postautor: MrCloth » 04 mar 2013 20:37

Moge pomoc w znalezieniu odziezy uzywanej.
Napisz do mnie: contact@mrcloth.co.uk
Marcin

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 05 mar 2013 02:53

Panowie sprowadzcie wasze posty do jednego tematu Hide Parku.Po co o ciuchach rozwlekacje temat po całym forum?Kris chcesz prowadzić biznes?, w biznesie nie ma prożby o pomoc, i nie ma dobrych ludzi co Ci na tacy podadzą namiar na ciuchy z kad biorą za ile i w jakim stanie.Zapomnij o sentymentach.Pomyśl sam , myślisz że konkurenta chce ktoś mieć?I tu ktoś sprzeda Ci za darmo tajemnicę z kad bierze towar?gdzie i za ile?Mogę Ci pomóc Trzy worki odziezy za około 60 kilo chcę 1000zł kupisz?Odzież mieszana 20% damskie30 %spodnie męskie a drugie 50% co Bóg da.Porywasz się na sklep i nie masz towaru , lubisz ryzykować?Ciuchy wepchnę Ci jak kota w worku , na odległość przez neta ,kota też nie kupisz porzadnego.Przyjedż sam do Londynu pozbierasz ciuchy za darmo leżą pod takimi shopami z odzieżą uzywaną, właśnie na wiosne robimy porzadki w szafie sam wyrzucę sorry zaniosę pod sklep ciuchy mi niepotrzebne.Spakowane i wyprane.Weż mini wana obiedziesz te sklepy i do Polski przytaszczysz ciuchy markowe i mniej markowe ale za darmo.W jedną noc bedziesz bogaty.Po co Ci pośrednicy?Przy okazji weż przyczepkę znajdziesz trochę mebla , sprzet agd i rtv.Powaznie w jedną noc możesz stać sie z biedaka biznesmenem i to naprawdę bez sporych zasobów finansowych.Sam działaj po co prosisz ludzi dobrych o pomoc? jak sam sobie możesz pomóc w prosty sposób.Albo otworz sklep i czekaj może ktoś Ci coś podrzuci.Idą świeta może pisanki i prawdziwe borowki przywjeziesz do UK nie bedziesz miał pustych przebiegów.Zarobisz podwojnie.To nie żart tak się zarabia kasę szybko i bezpiecznie.Pomyśl o prawdziwej jemiole jak dotrwasz do świat Bożego narodzenia.I z powrotem też ciuchy i sprzeta agd pozbierasz pomogę Ci.Pomyśl to dobry interes, musisz być elastyczny.

BrejkerBrejker
Gastarbeiter

Postautor: BrejkerBrejker » 05 mar 2013 06:18

daro43 pisze:Panowie sprowadzcie wasze posty do jednego tematu Hide Parku.Po co o ciuchach rozwlekacje temat po całym forum?Kris chcesz prowadzić biznes?, w biznesie nie ma prożby o pomoc, i nie ma dobrych ludzi co Ci na tacy podadzą namiar na ciuchy z kad biorą za ile i w jakim stanie.

Rozwlekanie to raz.
Dwa, wywlekanie tematow sprzed dwoch lat byle tylko swojego linka wstawic ...
A co do: nikt ci nie poda na tacy

Dalem krisowi konkretny, prawdziwy namiar w Hyde Parku w identycznym jego poscie...
Ale byc moze trzeba bylo podac jeszcze cennik , pomoc w tlumaczeniu ze strona a i przewiezc do Polski :D

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 05 mar 2013 09:43

daro43 pisze:.Przyjedż sam do Londynu pozbierasz ciuchy za darmo leżą pod takimi shopami z odzieżą uzywaną, ............Weż mini wana obiedziesz te sklepy i do Polski przytaszczysz ciuchy markowe i mniej markowe ale za darmo.W jedną noc bedziesz bogaty..

To sa dotacje dla TYCH sklepow pod ktorymi leza .

Namawiasz kogos zeby to kradl i w Polsce sprzedawal?

:shock:

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 05 mar 2013 12:13

Że co :shock: ja raz w roku worki z ciuchami wystawiam i znajomi też.To niech sobie wezmie.Jaka kradzież?Noszę to pod sklep.Co Ty wymyślasz.Wszystko tu można znależć na ulicy.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 05 mar 2013 12:18

daro43 pisze:Wszystko tu można znależć na ulicy.

Tylko nie "znajdz" czyjegos roweru, samochodu itd.. "bo na ulicy"

jankowal
Gastarbeiter

Postautor: jankowal » 06 mar 2013 14:08

Kris, napisałem Ci maila z namiarem, odbierz pocztę.

jankowal
Gastarbeiter

Postautor: jankowal » 06 mar 2013 14:43

Sorki nie doczytałem w Hyde Parku co wy chcecie. Nie pisz do mnie nic Ci nie pomogę. Powiem Ci tylko jak ja zaczynałem to w googlach wszytko znalazłem, potem rajd po sortowniach od Szkocji do południa Anglii i już, 3 dziennie, po tygodniu miałem rozeznanie co, gdzie z kim i jak. Biznes jest bardzo trudny, konkurencja do tego jak napisałeś "byle jakiego" towaru duża, a ceny coraz wyższe. Do tego nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jeden tir tej byle jakiej nie sortowanej odzieży to jakieś 100tys. zł. Potem nawet jak kupisz to jeszcze trzeba to sprzedać, musisz mieć w pl magazyn, sortownię, klientów, wagi, wózki. Nikt Ci nie kupi w ciemno tira, a jak ma kasę na tira to nie chce pośrednika. Ilość sortowni jest ograniczona i ludzie z branży z kasą znają je. Ja działam w tym 7 lat i właśnie sobie odpuszczam, życie za krótkie na ten biznes, ale wam życzę powodzenia.

Wróć do „Sprawy codzienne”