Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 10:11

blondynek pisze:niekumaty banita jestes

mhm

blondynek pisze:dobry sposob na zarobienie kieszonkowego...niezbyt czasochlonny i strasznie latwy

NO WLASNIE !!! ale zaraz ... tutaj wszyscy chyba sa w wieku emerytalnym a nie takim co potrzeba kieszonkowego?

chcialbym zobaczyc ten temat jakbys ty nie siedziala i nie wypelniala ankiet w necioe z nudow :wink: dopiero by sie dzialo ... get a life !!!

ps. zeby nie bylo, w d... mam co kto robi w wolnym czasie, moze sobie gole baby/nie baby ogladac w necie albo wypelniac ankiety ale skoro wszyscy jestesmy dorosli to jesli rozmawiamy o PRACY to badzmy powazni

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 11:03

za darmo, bo ktos prosil, bo mu byla potrzebna a nie zarobkowo

pozatym chodzilo o zaspamowanie forum i tresc a nie o to czym to cos jest

user1705811
Gastarbeiter

Postautor: user1705811 » 08 wrz 2010 11:04

banita pisze:
blondynek pisze:niekumaty banita jestes

mhm

blondynek pisze:dobry sposob na zarobienie kieszonkowego...niezbyt czasochlonny i strasznie latwy

NO WLASNIE !!! ale zaraz ... tutaj wszyscy chyba sa w wieku emerytalnym a nie takim co potrzeba kieszonkowego?

chcialbym zobaczyc ten temat jakbys ty nie siedziala i nie wypelniala ankiet w necioe z nudow :wink: dopiero by sie dzialo ... get a life !!!

ps. zeby nie bylo, w d... mam co kto robi w wolnym czasie, moze sobie gole baby/nie baby ogladac w necie albo wypelniac ankiety ale skoro wszyscy jestesmy dorosli to jesli rozmawiamy o PRACY to badzmy powazni

a kto tu mowi o konkretnej pracy??? tyle juz o tym klikamy a ty dalej nielapiesz...juz cos tam jazysz :idea: :idea: :idea: i nie £3/h tylko okolo £1 za 5-10 min oceniania jakich reklam lub twoje zdanie na temat danego produktu a przy tym zaznaczasz a,b,c,d odp. wiec jak dobrze klikasz za 1 miesiac mozesz miec £50-£100 w kieszeni i niech ktos mi powie ze w dupie ma takie pieniadze :shock:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 08 wrz 2010 11:09

banita czepiasz sie. Mozesz wypelniac ankiety czasie pracy :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 11:16

user1705811 pisze:a kto tu mowi o konkretnej pracy???

ja - od samego poczatku

a czemu?

no bo jesli wziasc maksymalne wartosci w twoich wyliczen to wychodzi ze na ta niekonkretna prace chcesz poswiecic prawie 17h na miesiac czyli 2 dni robocze zeby miec £100

oczywiscie maxy nigdy sie nie trafia wiec predzej bedzie to £50 za 4 dni pracy ... wow ... WOW !!! ... a w tym samym czasie wszedziej indziej za minimalna stawke zarobisz 3x wiecej ... no ale kazdy jest kowalem swego losu

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 11:21

mhm wy sie trzymajcie swoich metod zarobkowych a ja bede sie trzymal swoich ok :roll: :wink:

i tak czytam to gowno i tak - tak samo jak wy wiec przyganial kociol garnkowi

a w czasie wolnym w pracy zajmuje sie swoja powazniejsza praca a nie jakimis pie... z poziomu wczesnego gimnazjum no ale przeciez wiekszosc nie moze sie mylic wiec chyba rzuce wszystko zajme sie handlem szmatami a w wolnych chwilach bede ogladal reklamy

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 11:34

blondynek pisze:jak ktos zarabia jakies male pieniadze miesiecznie, bo nie sadze ze wiekszosc zarabia 200F+ dziennie, to czemu w ten sposob mialby sobie niedorobic?

moze po to zeby nie siedziec w blednym kole bycia nikim?
zamiast miec slaba prace z "dodatkowa" slaba praca wziasc sie za cos konkretnego typu nauka jezyka, podnoszenie kwalifikacji itp zeby potem nie nazekac jakie to zycie jest ciezkie i po 5 latach emigracji na pytanie co sie robilo zagramanica nie musiec odpowiedziec - sprzatalem i wypelnialem ankiety ...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 wrz 2010 11:57

nie poddawaj sie

w tym temacie klep dzieci po pupie

w innym dostana ciezkie baty

w obu przypadkach za to samo

user1705811
Gastarbeiter

Postautor: user1705811 » 08 wrz 2010 15:07

banita - tytul posta - o ile oczy mnie nie myla - jest 'zarabiaj kase w olnych chwilach' :roll:[/quote]

ja tez myslalem ze taki jest tytul , ale wedlug wygnanca brzmi on ,,konkretna praca za duza kase,, :shock: niewiem jakiego tlumacza uzyl zeby tak wyszlo :? :? :?

Wróć do „Sprawy codzienne”