Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
Je2bnik
Gastarbeiter

Overground i oszukańcze maszyny..

Postautor: Je2bnik » 29 lis 2013 22:02

Witam.Mam nadzieję że ktoś mi tutaj pomoże albo doradzi co mam zrobić.W środę rano byłam jak co tydzień doładować sobie oysterkę.Płacę kartą i już przykładam oysterkę do maszyny kiedy wyskakuje błąd.Było napisane że pieniądze nie były pobrane z karty.Kupiłam drugi bilet w okienku i zaraz po przyjechaniu na miejsce sprawdziłam mój stan konta.Niestety,pieniadze były pobrane dwa razy,ale transakcja która się nie udała jest niezaksięgowana.Nie mam jej na statementach,choć moje pieniądze zostały pobrane.Moje pytanie brzmi-czy mieliście kiedyś podobną sytuacje i co zrobiliscie? Jak to udowodnic i odzyskac swoje pieniądze?Dodam że była to stacja overgrandowa Pomożcie:)!

Je2bnik
Gastarbeiter

Postautor: Je2bnik » 30 lis 2013 09:01

Napisałam do nich wiadomość na stronie.Już widzę że oczekiwanie to ok 10 dni roboczych,z zastrzezeniem ze moze to być i dłużej..Masakra :D Ktoś miał jeszcze taki problem?

Je2bnik
Gastarbeiter

Postautor: Je2bnik » 30 lis 2013 09:01

Napisałam do nich wiadomość na stronie.Już widzę że oczekiwanie to ok 10 dni roboczych,z zastrzezeniem ze moze to być i dłużej..Masakra :D Ktoś miał jeszcze taki problem?

raf1981
Gastarbeiter

Re: Overground i oszukańcze maszyny..

Postautor: raf1981 » 27 gru 2013 15:56

Je2bnik pisze:.Niestety,pieniadze były pobrane dwa razy,ale transakcja która się nie udała jest niezaksięgowana.Nie mam jej na statementach,choć moje pieniądze zostały pobrane.Moje pytanie brzmi-czy mieliście kiedyś podobną sytuacje i co zrobiliscie? Jak to udowodnic i odzyskac swoje pieniądze?Dodam że była to stacja overgrandowa Pomożcie:)!

Tak. Przyznaje bez bicia, iż także mi się przytrafiło na Ovegrandzie. Chciałem doładować Oysterkę płaciłem kartą. Po zapłaceniu wyskoczył mi błąd i nie doładowało mi karty. Mimo to kasa została z konta pobrana. Musiałem raz jeszcze doładować. U mnie to był śmieszna kwota, więc sobie darowałem, odzyskiwanie. Chyba można reklamację złożyć.

Wróć do „Sprawy codzienne”