Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
bobster86
Gastarbeiter

"3 Three" problem

Postautor: bobster86 » 22 lis 2011 14:56

Witam mam telefon w "3" na umowe. Mam problemy z telefonem NOKIA C5-03 a dokladnie z dotykowym wyswietlaczem. Dzis rano nie moglem wylaczyc budzika a potem jak sie blokowal to tylko gorna polowa wyswietlacza. Bylem w "3" ale w tym momecie problem chwilowo znikl. Opowiedzialem panu co sie dzieje z telefonem a on mi ze w tym momecie telefon dziala i ze nic nie moze zrobic i ze nie moze go wziasc na sprawdzenie (choc posiadam ubezpieczenie). Mam tak z tym telefonem od kiedy go mam i nie wiem co robic. PROSZE O POMOC

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 22 lis 2011 21:04

Zamiast chodzić do nich to zadzwoń i powiedz, ze mob ci wysiadł. Nie działa dotykowy screen. Musisz ich [piii...] co za gówno ci sprzedali. Powiedzą żebyś odesłał do naprawy. Powiedz, że musisz mieć jakiś inny w tym czasie. Przyjedzie kurier z nowym i zabierze stary.
Jak pojdziesz do salonu z zepsutym to będą ci kazali kupić sobie za 15 funtów jednorazówkę.

Próbuj tak zrobić

Wróć do „Sprawy codzienne”