Postautor: biletlm » 16 maja 2011 17:01
Nie rozumiem jednej rzeczy: po co w ogóle wypowiadacie się w temacie, skoro nic nie wnosicie do owego tematu?
Po pierwsze: nie jestem szalony, tylko normalny - posiadam bilet kategorii 1 (czyli najlepsze miejsca) - owy bilet jest na finał Ligi Mistrzów, w którym zaś wystąpią Barcelona (uznawana z najlepszą drużynę w historii futbolu) i Manchester United. Nie jest to zatem spotkanie IV ligowych drużyn, tylko F I N A Ł LM!
Byłbym szalony, gdybym nie chciał na owym bilecie zarobić. Wystarczy wejść na ebay.com i wyszukać bilet na finał pierwszej kategorii. Może wtedy uświadomicie sobie ZNAWCY, że cena za TAKI bilet, na TAKI mecz jest adekwatna do TAKIEGO wydarzenia.
Po drugie: dlaczego koleżanko podważasz oryginalność i autentyczność mojego biletu? Na jakiej podstawie i jakim prawem? Z nudów? Czy może z zazdrości? To że Ty nie masz biletu, nie zarobisz na nim, nie pójdziesz na mecz wcale nie oznacza, że musisz przelewać swoje frustracje na tym forum i swoimi wpisami podważać autentyczność moich wypowiedzi. Bo tym postem sugerujesz, że ja okłamuje ludzi....Nieładnie....
To ostatni tego typu post. Tak jak już wspomniałem. Oferta jest skierowana do POWAŻNYCH ludzi, a nie internetowych napinaczy.