AngryParamedic pisze:język perfekt, no nie wiem co więcej napisać, po prostu gadam...
praca za 1500 czy malo, czy duzo to trudno mi powiedziec, praca jako nurse, nie jako care as. tylko, ze to praca w domu starcow .... taaaaak, wiem, stawki tam sa niskie, stad moze Twoje zdziwienie ...
z moim doswiadczeniem mysle ze dostalbym prace w szpitalu ... np psychiatrycznym, ale latwiej wyjechac do domu starcow bo tam pracy jest najwiecej (wakatow) ...
teraz tylko cena mieszakan mnie nurtuje bo poza londynem jest duuuzo taniej, prawda ? ... np leeds, liverpool itd ... chyba sie nie myle, co ? ...
problem tylko w tym, ze lodnym znam, mam tu rodzine - anglicy
pozdr
aina24 pisze:AngryParamedic pisze:język perfekt, no nie wiem co więcej napisać, po prostu gadam...
praca za 1500 czy malo, czy duzo to trudno mi powiedziec, praca jako nurse, nie jako care as. tylko, ze to praca w domu starcow .... taaaaak, wiem, stawki tam sa niskie, stad moze Twoje zdziwienie ...
z moim doswiadczeniem mysle ze dostalbym prace w szpitalu ... np psychiatrycznym, ale latwiej wyjechac do domu starcow bo tam pracy jest najwiecej (wakatow) ...
teraz tylko cena mieszakan mnie nurtuje bo poza londynem jest duuuzo taniej, prawda ? ... np leeds, liverpool itd ... chyba sie nie myle, co ? ...
problem tylko w tym, ze lodnym znam, mam tu rodzine - anglicy
pozdr
1500 ale zawsze jakies nadgodziny mozna brac jak cosjak nie w tym szpitalu to gdzis indziej. Szczerze mowiac to i twoja zona mogla by sie zalapac do pracy w domu starcow czy np z dziecmi autystycznymi. Znam jedna pedagog z polski co taka prace wykonuje aplikowala z polski. Moze sobie NVQ niech online zrobi za darmo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości