wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
user1228683
Gastarbeiter

agma przewozy to oszusci!!!!

Postautor: user1228683 » 09 wrz 2011 23:06

Chcialabym ostrzec wszystkich przed korzystaniem z uslug firmy Agma!!!firma ta jest wyjatkowo nieprofesjonalna, niekontaktuje sie z klientem i co najwazniejsze niewywiazuje sie z zamowien. Zamowilam przewoz 3ech walizek z DolnegoSlaska do londyny 4 dni przed planowanym wyjazdem, trzy razy potwierdzajac mij adres i pytajac sie czy napewno jest im po drodze. Tak, tak oczywiscie!!!dzien przed wyjzdem dzwonilam jeszcze raz potwierdzajac wyjazd, po czym pan mi odpowiedzial , ze kolega napewno przyjedzie miedzy 2uga a 6ta rano! i tak czekalam cala noc i polranka, i jak mozna sie domyslec nikt sie niepojawil ani niezadzwonil. A takze nikt nieodbieral telefonu, dopiero przed polodniem pani w biurze odebrla, mowiac ze cytuje:'niewie dokladnie gdzie sa kierowcy, ale napewno jeszcze w Polsce' - super! i miala oddzwonic. I oczywiscie mnie pani olala!!!!!!!!!!!!!!!a potem jak juz sie dodzwonilam, to sie mnie zapytala czy mam tam zywnosc? powiedzialam ze nie, a ona a to mamy problem z autem, mozemy zabrac w przyszlym tygodniu. Ogolnie FIRMA TA JEST TRAGICZNA!!!!!!!!!!I widze ze nietylko ja mam taka opinie!!!!

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 11 wrz 2011 00:36

Jak ja pojecia nie mam co ty piszesz to moze oni pojecia nie mieli co ty mowisz?

:roll:

dorian22couk
Gastarbeiter

Postautor: dorian22couk » 29 paź 2011 19:59

Potwierdzam opinie przedmowcy
Po raz pierwszy gdy umowilem wizyte na odebranie paczki kierowca nie dosc ze kompletnie nie mogl okreslic czy to bedzie sobota rano-po poludniu wieczorem w nocy czy tez w niedziele rano po poludniu , zadzwonil do mnie o 5 rano zadzwonil do mnie kierowca po czym oswiadczyl ze za godzine bedzie u mnie ze juz jada ... i na tym sie skonczylo pozniej nie odbieral telefonow ode mnie , 2 dni pozniej zadzwonilem pod drugi numer ( 2 numery sa podane ) przedstawilem sytuacje jednak nikt nie wiedzial co sie stalo , ten drugi kierowca zapewnial ze na nastepnym weekendzie on osobiscie sie zjawi i te paczke odbierze - po raz kolejny podalem dane adress itd tyle ze temu drugiemu kierowcy . Teorytycznie wszytsko bylo umowione zadzwonilem aby sie przypomniec bo stwierdizlem po pierwszymr azie ze firma nie zbyt kumata za kazdym razem kto inny odbieral telefon i trzeba bylo wszystko powtarzac od nowa - totalny burdel tam maja , w sobote zadzwonilem po raz kolejny oczywiscie nikt nic nie wiedzial o mojej paczce po czym stwierdzili ze juz w tym tyg nie da rady jej odebrac - nawet slowa przepraszam nie uslyszalem same buraki tam pracuja bez kultury osobistej i tolerancji dla klienta OMIJAC SZEROKIM LUKIEM TYCH BARANOW

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 30 paź 2011 12:49

Jeszcze raz...

Jeżeli ktoś potrzebuje przewieźć paczkę Bieszczady - Londyn albo w drugą stronę to pisać pm do mnie. Podam namiar.
Firma ma siedzibę blisko miasta Lesko. Wożą ludzi i paczki.

jaro1520
Gastarbeiter

Postautor: jaro1520 » 15 lis 2011 23:00

witam. jakie to oszustwo jak ktos nie wziol paczki i pieniedzy .zanim cos napiszesz to pomysl.bo chyba nie wiesz co to oszusci....

Wróć do „Śmietnik”