Postautor: user1228683 » 09 wrz 2011 23:06
Chcialabym ostrzec wszystkich przed korzystaniem z uslug firmy Agma!!!firma ta jest wyjatkowo nieprofesjonalna, niekontaktuje sie z klientem i co najwazniejsze niewywiazuje sie z zamowien. Zamowilam przewoz 3ech walizek z DolnegoSlaska do londyny 4 dni przed planowanym wyjazdem, trzy razy potwierdzajac mij adres i pytajac sie czy napewno jest im po drodze. Tak, tak oczywiscie!!!dzien przed wyjzdem dzwonilam jeszcze raz potwierdzajac wyjazd, po czym pan mi odpowiedzial , ze kolega napewno przyjedzie miedzy 2uga a 6ta rano! i tak czekalam cala noc i polranka, i jak mozna sie domyslec nikt sie niepojawil ani niezadzwonil. A takze nikt nieodbieral telefonu, dopiero przed polodniem pani w biurze odebrla, mowiac ze cytuje:'niewie dokladnie gdzie sa kierowcy, ale napewno jeszcze w Polsce' - super! i miala oddzwonic. I oczywiscie mnie pani olala!!!!!!!!!!!!!!!a potem jak juz sie dodzwonilam, to sie mnie zapytala czy mam tam zywnosc? powiedzialam ze nie, a ona a to mamy problem z autem, mozemy zabrac w przyszlym tygodniu. Ogolnie FIRMA TA JEST TRAGICZNA!!!!!!!!!!I widze ze nietylko ja mam taka opinie!!!!