) Mam teraz remont w domu, klade gladz, i fuge w lazience, nie jestem w miedzy czasie zwolniona z obowiazkow domowych, oprocz tego , ze paznokcie mi troche zmatowialy nic mi nie odpadlo
 ) Mam teraz remont w domu, klade gladz, i fuge w lazience, nie jestem w miedzy czasie zwolniona z obowiazkow domowych, oprocz tego , ze paznokcie mi troche zmatowialy nic mi nie odpadlo  
Werak pisze:Aina24 czyli uwazasz, ze jak kobieta jest zadbana to wtedy nie dba o porzadki w domu? Wszystko mozna pogodzic, kwestia organizacji czasu i zarzadzenia odpowiednio swoim budzetem.
Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz, ze paznokcie przadluzone odpadaja po zmywaniu naczyn (tutaj sie nieźle uśmiałam)

Dla mnie jest to jakos tam oznaka proznosci, szczegolnie jak sie jest zona i matka. Ale co tam, to moje zdanie. Czasem maluje np na czerwono ale tylko okzajonalnie i raczej pol dlugie mam nigdy doczepiane
  Dla mnie jest to jakos tam oznaka proznosci, szczegolnie jak sie jest zona i matka. Ale co tam, to moje zdanie. Czasem maluje np na czerwono ale tylko okzajonalnie i raczej pol dlugie mam nigdy doczepiane 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 5 gości