user358908 pisze:Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot
Sluhaj BANITA jesli naprawde nie masznic ciekawego do napisania to nie pisz ,Umiem czytac po angielsku cwaniaczku ,i jestem kobieta.Mysle ze po to jest to forum ze jesli szukasz jakiejs porady to moze jest ktos madry kto naprzyklad moglby udzielic jakiejs informacjji a nie takie glupoty.I po zatym nie rzycze sobie od ciebie zadnych wiecej postow.banita pisze:user358908 pisze:Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot
we wczesniejszym poscie nie atakowalem tylko chcialem cos wytlumaczyc ale widac wiekszosc ma klopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego dlatego teraz odpowiem atakiem na atak
widzisz marc, po co traciles czas, z calego wora informacji do goscia nic nie trafilo, moze trzeba bylo przetlumaczyc na polski wtedy by zrozumial - on nie oczekuje takiej pomocy, najlepiej jakbysmy mu wszystko na tacy srebrnej podali i jeszcze mu ta satelite zalozyli na budynku
rusz d.. i sam sobie w necie poszukaj, post na londynku to umiesz napisac a zapytania w googla juz nie?
Wiesz Banita umiem czytac po angielsku,ale wydaje mi sie ze po to jest to forum ze jesli ludzie o cos pytaja a jest ktos madry i wie cos na temat to daje pomocna informacje.A ty co?Nie legalne to nielegalne .Naprawde jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz.Nie rzycze sobie abys pisal cokolwiek wiecej na moim poscie.I jeszcze jedno gosciu JESTEM GOSCIOWA(jesli bys nie wiedzial kobieta)banita pisze:user358908 pisze:Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot
we wczesniejszym poscie nie atakowalem tylko chcialem cos wytlumaczyc ale widac wiekszosc ma klopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego dlatego teraz odpowiem atakiem na atak
widzisz marc, po co traciles czas, z calego wora informacji do goscia nic nie trafilo, moze trzeba bylo przetlumaczyc na polski wtedy by zrozumial - on nie oczekuje takiej pomocy, najlepiej jakbysmy mu wszystko na tacy srebrnej podali i jeszcze mu ta satelite zalozyli na budynku
rusz d.. i sam sobie w necie poszukaj, post na londynku to umiesz napisac a zapytania w googla juz nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 6 gości