wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 10 lip 2008 16:23

Moze zamiast kupowania satelity, warto by bylo zainwestowac w lekcje angielskiego dla rodziny ?

user358908
Gastarbeiter

Postautor: user358908 » 10 lip 2008 21:11

Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot.A ty cwaniaczku nie bedziesz mi\mowil co ja mam robic ze swoja rodzinna

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 10 lip 2008 21:44

oho kolejna polska ksiezniczka :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 lip 2008 15:24

user358908 pisze:Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot

we wczesniejszym poscie nie atakowalem tylko chcialem cos wytlumaczyc ale widac wiekszosc ma klopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego dlatego teraz odpowiem atakiem na atak

widzisz marc, po co traciles czas, z calego wora informacji do goscia nic nie trafilo, moze trzeba bylo przetlumaczyc na polski wtedy by zrozumial - on nie oczekuje takiej pomocy, najlepiej jakbysmy mu wszystko na tacy srebrnej podali i jeszcze mu ta satelite zalozyli na budynku

rusz d.. i sam sobie w necie poszukaj, post na londynku to umiesz napisac a zapytania w googla juz nie?

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 11 lip 2008 16:00

daj spokoj banita, moze gosc poprostu nie zna na tyle angielskiego, po to jest forum zeby pytal, co innego jak ktos pyta 10ty raz o to co juz bylo na forum i nie skorzysta z wyszukiwarki, typu posty w stylu "jak wyslac tanio paczke do/z uk"

user358908
Gastarbeiter

Postautor: user358908 » 11 lip 2008 16:08

banita pisze:
user358908 pisze:Ja nie pytalam o jakies glupie odpowiedzi .Mysle ze jesli wy dwoje nie macie co do powiedzenia nie powinniscie pisac takich bzdur.strata waszego czasu a takrze mojego do czytania tych glupot

we wczesniejszym poscie nie atakowalem tylko chcialem cos wytlumaczyc ale widac wiekszosc ma klopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego dlatego teraz odpowiem atakiem na atak

widzisz marc, po co traciles czas, z calego wora informacji do goscia nic nie trafilo, moze trzeba bylo przetlumaczyc na polski wtedy by zrozumial - on nie oczekuje takiej pomocy, najlepiej jakbysmy mu wszystko na tacy srebrnej podali i jeszcze mu ta satelite zalozyli na budynku

rusz d.. i sam sobie w necie poszukaj, post na londynku to umiesz napisac a zapytania w googla juz nie?
Sluhaj BANITA jesli naprawde nie masznic ciekawego do napisania to nie pisz ,Umiem czytac po angielsku cwaniaczku ,i jestem kobieta.Mysle ze po to jest to forum ze jesli szukasz jakiejs porady to moze jest ktos madry kto naprzyklad moglby udzielic jakiejs informacjji a nie takie glupoty.I po zatym nie rzycze sobie od ciebie zadnych wiecej postow.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 11 lip 2008 16:16

user358908 pewnie pracujesz w fabryce na tasmie ?

user358908
Gastarbeiter

Postautor: user358908 » 11 lip 2008 16:17

banita pisze:

Wiesz Banita umiem czytac po angielsku,ale wydaje mi sie ze po to jest to forum ze jesli ludzie o cos pytaja a jest ktos madry i wie cos na temat to daje pomocna informacje.A ty co?Nie legalne to nielegalne .Naprawde jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz.Nie rzycze sobie abys pisal cokolwiek wiecej na moim poscie.I jeszcze jedno gosciu JESTEM GOSCIOWA(jesli bys nie wiedzial kobieta)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 lip 2008 16:30

jedyne madre do powiedzenia zostalo powiedziane na poczatku ale nie dotarlo - jak ci sie urzad nie zgodzi to miec nie bedziesz - koniec kropka, a jak zalozysz i sie skapna to wtedy z toba potancza GOSCIUWO ...

tak sobie napisalem bo sobie niezyczylas :twisted:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 15 lip 2008 14:34

Ja tu prawie nie widzialem innych satelit niz szpetne 'cyfra cos tam' i z buracka muzyka wydobywajaca sie z okna, wcale wiec sie nie dziwie ze nie pozwalaja ;)

user358908
Gastarbeiter

Postautor: user358908 » 15 lip 2008 15:14

Wiesz niw wszyscy sa tacy sami nie mozesz oceniac ta sama miara wszystkich,Ale wydaje mi sie ze jestesmy ludzmi i powinnismy miec jakis wybor tak jak w sklepie

Wróć do „Śmietnik”