wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
scour
Gastarbeiter

[szukam] porzadnego pokoju w UK na krotki okres

Postautor: scour » 14 lip 2009 09:58

Witam,

Poszukuje samodzielnego pokoju w maksymalnie 3-4os. domu/mieszkaniu o w miare wysokim standardzie na 2 miesiace (sierpien/wrzesien) z ewentualna mozliwoscia przedluzenia (jezeli przez ten czas znajde jakies ciekawe praktyki w swojej branzy - IT). Rozumiem, ze 2miesieczny okres najmu nie jest idealny dla landlorda, dlatego oferuje zaplacenie calego czynszu na 2miesiace z gory i zlozenie wymaganego depozytu. Maksymalny tygodniowy czynsz to 160£. Jezeli ktos ma interesujacy mnie pokoj prosze o kontakt pod adresam e-mail : scour.the.world@gmail.com.

Wszelkiej masci oszustom i naciagaczom z gory dziekuje - nie jestem naiwny
:wink:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 14 lip 2009 10:11

Praktyki ?

Emigrantka
Rezydent

Re: [szukam] porzadnego pokoju w UK na krotki okres

Postautor: Emigrantka » 14 lip 2009 10:12

scour pisze:oferuje zaplacenie calego czynszu na 2miesiace z gory i zlozenie wymaganego depozytu.

scour pisze:nie jestem naiwny

:lol:

scour
Gastarbeiter

Postautor: scour » 14 lip 2009 11:03

@usercostam : chodzilo mi o zalapanie sie na jakis "probation period" bo nie mam duzego doswiadczenia i od razu znalezienie stalej pracy w mojej branzy moze nie byc latwe ;)

@babcia jadzia : depozyt i iles tyg. z gory to chyba nie sa nadzwyczajne wymygania landlorda ? Oczywiscie co innego jezeli to tenant, ktorego na dodatek czeka eksmisja podaje sie za wlasciciela ;)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 14 lip 2009 13:56

scour pisze:@usercostam : chodzilo mi o zalapanie sie na jakis "probation period" bo nie mam duzego doswiadczenia i od razu znalezienie stalej pracy w mojej branzy moze nie byc latwe ;)

Ciezko znalezc prace nie bedac ambitnym... podstawowy blad to oceniac swiat swoja miara.
Chociaz pewnie znajdziesz prace... kryzys jest to potrzeba ludzi do podlaczania kabli czasem, ale co to za praktyka ?

scour
Gastarbeiter

Postautor: scour » 16 lip 2009 18:37

@blondynek: tak mówię po angielsku, jeżeli Twój znajomy nie znalazł już kogoś to proszę o kontakt

Wróć do „Śmietnik”