wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
jkkjakub
Gastarbeiter

SZUKAM PRACY Z DOBRYM ANGIELSKIM I 5 LAT POBYTU W UK...

Postautor: jkkjakub » 13 cze 2008 07:20

wlasnie sie dowiedzialem ze moja licencja ochroniarza nie zostanie przedluzona-mimo ze nikogo nie zabilem,okradlem czy nie popelnilem innej zbrodni-tak czy owak mam teraz problem pt. ZNALEZC NOWA PRACE NAJCHETNIEJ W CIAGU TYGODNIA- mam b.dobry angielski-mieszkam w UK juz 5 lat,ukonczylem szkole Callana w Londynie,a ostatnio jestem -jeszcze head doormenem w night clubie, 2 lata juz jezdze po Londynie skuterem i czuje sie pewnie w naszym ruchu ulicznym wiec najchetniej oczekuje ofert typu kierowca lub tym podobne.Za rady typu -idz do firmy kurierskiej z gory dziekuje-oczekuje konkretnych propozycjii.Pozdrawiam czytelnikow forum.PS mam tez licencje na wozki widlowe co prawda z Polski ale zawsze.I do zobaczenia na targach Polishexpressu w sobote Jakub.

jkkjakub
Gastarbeiter

...

Postautor: jkkjakub » 13 cze 2008 07:24

Jakub-ochroniarz.

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 15 cze 2008 17:54

hej sorki ze ja tak z innej beczki,ale mam pytanko.sama wybieram sie na kurs ocgroniarski chciałabym wiedziec czy warto?kupe kasy on kosztuje potem trzeba czekac na licencje,masz moze jakies namiary na agencje ochroniarskie które by mogły zatrudnic oczekujac na licencje ,jak bys mógł to napisz cos.Z góry dzieki i zycze powodzenia w szukaniu pracy

Wróć do „Śmietnik”