wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik

Czy jesteś zainteresowany usługami impregnacji otoczenia środkami antyalergicznymi, przeciwko trwałym plamom, czy też wypaleniu przez papierosy

tak Ineteresuje mnie serwis zachowania czystości i higieny
1
20%
Interesuje mnie tylko impregnacja antyalergiczna
1
20%
Interesuje mnie impregnacja przed trwałymi plamami (dzieci, zwierzęta itd)
0
Brak głosów
Nie interesuje mnie i nie potrzebuje takich usług
3
60%
Palę papierosy w domu czy w samochodzie chętnie skorzystam z impregnacji anty pożarowej
0
Brak głosów

Liczba głosów: 5

mówcie_mi_255
Emigrant

Gdy masz alergie, byc może te tony odchodów z roztoczy czas

Postautor: mówcie_mi_255 » 20 kwie 2008 21:03

Witam, Pozwoliłem rozpocząć dyskusje na temat właśnie zdrowia a właściwie higieny.
Otoczenie obfituje w kurz, skrawki złuszczonej skóry, włosy itd, idealna pożywka i środowisko dla wszelkiego rodzaju mikroorganizmów.
Najbardziej uciążliwe to oczywiście pluskwy i roztocza.
W tych pierwszych jedynie możemy dać cześć serwisu, mianowicie po profesjonalnej dezynfekcji, po 2 tygodniach gorącym detergentem (110-120C)wypłukujemy to co zostało.

Natomiast oferujemy pełny serwis antyalergiczny, aby uzyskać efekt na wiele miesięcy sugerujemy pełny program.

Polega on na bardzo dokładnym wygrzewaniu i płukaniu detergentem o temperaturze 110-120C sof, foteli tapicerki dywanów i wykładziny, co nie może być czyszczone tak wysoką temperaturą robimy niższą, lecz środki i silny strumień przepływu (400PSI!!) alergeny.

Już ten proces likwiduje potężną część mikroorganizmów, grzybni pleśni, jednak naturalną rzeczą jest że wkrótce alergeny powracają, dlatego sugerujemy drugą cześć jakim jest impregnacje specjalnym środkiem, który uniemożliwia na wiele miesięcy rozwój alergenów.
Mamy środki które możemy użyć do wszystkich rodzajów powierzchni.
Ostatnio otrzymaliśmy do dyspozycji nowy środek który nie tylko zabezpiecza przed alergenami, ale również ma właściwości ochronne przed trwałymi plamami, dzięki temu w razie rozlania np czerwonego wina, kawy, czy zabrudzenia przez kotki czy pieski, bardzo łatwo można usunąć te standardowo permanentne plamy.

Zapraszam do dyskusji, chętnie odpowiem na pytania, czekam też na sugestie czego ew. oczekujecie i jakie macie potrzeby, lub być może wasi klienci związane z zachowaniem czystości i higieny najwyższym standardzie.
pozwoliłem sobie utworzyć małą ankietę będzie mi miło i będę niezwykle wdzięczny, gdy klikniecie.
www.ccpl.somee.com

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 07 maja 2008 11:14

hm, zawsze sadziłem że kto jak kto ale Polacy lubią czystość, i ważne dla nich jest co jest na wykładzinie gdy stają bosą nogą na carpecie, o pełzających dzieciakach nie wspomnę, a tu taka cisza :D
Obrazek

Wróć do „Śmietnik”