banita pisze:[...] potem jeszcze musze czytac wypociny gherbida ktory nie ma o niczym zielonego pojecia
co za tluk ...
przeczytales ze zrozumieniem ???? prosilem tyle razy i jak grochem o sciane
VOJTAS MI KAZAL USUNAC
kolo h.. mi lata jakie masz o mnie zdanie jako o moderatorze
gherbid pisze:Moderator... Kupa śmiechu.
gherbid pisze:Nigdzie to nie było napisane.
banita pisze:ja usunolem bo mi kazano
gherbid pisze:A Ty zacząłeś rzucać tłukami i kazać czytać ze zrozumieniem nigdzie nie napisane informacje.
gherbid pisze:Dlatego mówię, że cienias jesteś a nie moderator. Popatrz na MarcFloyda i zacznij się uczyć od niego.
banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 07:45
A przepraszam to juz przed wylotem zakladasz ze bedzeisz dawac d.. na lewo i prawo bez zabezpieczenia?
user1400443 pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:09
Banita. Po 1 ... [piii...] to ty możesz dawać bo ja gejem nie jestem, żeby to robić ...
Po 2 ... już teraz mam wątpliwości co do choroby a nie, że w Anglii może mnie to spotkać ...
Żałośny/a jesteś banita
banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:17
drogi du.odajku
po 1 - z twojego pierwszego postu nie mozna wywnioskowac jakiej jestes plci wiec nie ciskaj sie bo ci zylka peknie
po 2 - mnie nazywasz zalosnym? ktos kto wali bezmyslnie, na tyle zeby miec podejrzenie ze mogl cos zalapac? jak ja jestem zalosny to dla ciebie jeszcze nie wymysli slowa
usercostam pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:30
banita, wez gleboki oddech, uspokuj sie.
HIV mozna sie zarazic na wiele sposobow, nie tylko poprzez seksik.
i banito, jesli twoje zycie seksualne jest tak ubogie ze robisz sie czerwony jak pomyslisz ze ktos ma ciekawe przygody, to prosze zostaw to dla siebie albo pojdz do seksuologa czy tez zmien sobie dziewczyne.
Badania tutaj sa bezplatne.
banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:39
user ? naprawde chcesz dyskutowac na temat przygod? chcesz wrocic do czasow przed twoja zmiana? chcesz mi cos mowic o ubogim zyciu? no prosze cie ... kazdy ale nie ty
tak sie skalada ze wiem jak sie mozna zarazic a jak nie - i walic mozesz co dzien ile wlezie kogo wlezie tylko ... wystarczy sie zabezpieczyc ... proste?
(tylko niech mi tu zaden zaraz nie wyjezdza ze prezerwatywa nie zabezpiecza w 100% tylko 99,99923)
w ogole wiekszosc rzeczy w zyciu jest banalnie prosta - wystarczy odrobina mozgu i nie bylo by tematow jak ten
usercostam pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:51
Zdziecinniales dzisiaj patrzac po innych twoich postach Wink
Nie wiem jak inni ale ja nie bede sie z toba sypal piaskiem.
Takie posty sa potrzebne, bo warto sie przebadac, a nie kazdy wie gdzie co i jak. Wiec z laski swojej ulzyj sobie w innym temacie, a mam nadzieje ze Marc wywali twoje i moje posty z tego tematu.
MarcFloyd pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:53
Tyle ze jak sie ma watpliowsci to juz nieco za pozno na zabezpieczenie Razz
Banita, wyluzuj, bo jak cie lubie to tym razem nie zgodze sie z Toba. Moze mu gumka pekla? A moze po prostu popelnil zwykly ludzki blad po imprezie. Zdarza sie, kazdy bywa czasami nieodpowiedzialny, zwlaszcza po alkoholu.
MarcFloyd pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:56If you think you may have HIV, the best step is to get tested. HIV tests are available free of charge on a confidential basis from genitourinary medicine (GUM) or sexual health clinics. There are many organisations offering advice and help in this situation. Support ranges from offering education, training and volunteering opportunities to people living with HIV, to advice, support and information on employment and personal development.
National AIDS helpline: 08000 567 123
Terrence Higgins Trust: 0207 242 1010 - the Terence Higgins Trust helps support people in the UK who are living with AIDS
Najblizszej kliniki szukaj tu:
http://www.fpa.org.uk/finder/
banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:58
jesli ktos byl nieodpowiedzialny to powinien zapier.. do lekarza od razu a nie kiedys, pozniej w przyszlosci
a afryce tez pewnie sa sami co po pijaku popelniaja bledy![]()
kaslawka pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 19:45
Ludzie zakażają się wirusem HIV poprzez niezabezpieczony (tzn. bez użycia prezerwatywy) stosunek płciowy z osobą zakażoną, lub przez używanie zakażonych igieł czy strzykawek.[b]Niektórzy zostali zakażeni wirusem HIV zainfekowaną krwią lub preparatami krwiopochodnymi czy tkankami.[b]
Czlowiek nie powiedzial jak sie zarazil i nie powinno to NIKOGO obchodzic.
Po raz kolejny ktos zadaje proste pytanie oczekujac prostej odpowiedzi a inni wyjezdzaja z umoralniajacymi gadkami....
Banita, jestes moderatorem, znasz regulamin, wiec przestan obrazac i oceniac uczestnika forum i to w dosyc razacy sposob.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 2 gości