wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
banita
Rezydent

Postautor: banita » 23 paź 2008 11:04

hehe a niech "kompromituje" ja sie nie mam czego wstydzic :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 23 paź 2008 11:24

Artur79 pisze:masz na niego jakies kompromitujace materialy? wasze wspolne fotki ? filmy ?:P

nie, wasze :)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 23 paź 2008 11:29

mam nadzieje ze swiatlo bylo odpowiednie i dobrze wyszedlem :P

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 23 paź 2008 17:35

banita pisze:[...] potem jeszcze musze czytac wypociny gherbida ktory nie ma o niczym zielonego pojecia

Kolego, to forum, nikt Cię nie zmusza do czytania. Nie unoś się, bo Ci żyłka pęknie :lol: Jako moderator zaangażowany w dyskusję usunąłeś większą część wątku. Dla mnie to nie jest normalne zachowanie. Dlaczego np MarcFloyd tego nie zrobił? I dlaczego mniejsze pirdułki są wydzielanie, a tutaj po prostu je usunięto? Powiem Ci szczerze, że budzi to we mnie jakiś niesmak, zwłaszcza że mam za sobą parę ładnych lat moderowania i wiem z doświadczenia, że takich numerów się nie sadzi.
Cienki jesteś i tyle, skoro zniżasz się do wycieczek osobistych w moim kierunku sugerując na czym się znam, a na czym nie.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 24 paź 2008 08:24

boshe no co za tluk ...

przeczytales ze zrozumieniem ???? prosilem tyle razy i jak grochem o sciane

VOJTAS MI KAZAL USUNAC jak ci sie nie podoba to se do niego napisz i zapytaj dlaczego mi a nie Marcowi albo Ance.

Zylka mi nie peknie bo jej nie mam i nie wiem czy to cos zmieni ale w kolo h.. mi lata jakie masz o mnie zdanie jako o moderatorze bo to ze moj nick swieci sie na zielono to guzik znaczy - jakbym moderowal bog wie ile i bog wie co to sobie mnie oceniaj a przy 1 wykasownaym przeklenstwie 1 usunietym poscie i 1 banie to nawet ja sam siebie bym moderatorem nie nazwal wiec moge byc cienki, malutki i co ci tam jeszcze to twojej gloweczki wpadnie.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 24 paź 2008 18:22

co za tluk ...

Moderator... Kupa śmiechu.

przeczytales ze zrozumieniem ???? prosilem tyle razy i jak grochem o sciane
VOJTAS MI KAZAL USUNAC

Nigdzie to nie było napisane.

kolo h.. mi lata jakie masz o mnie zdanie jako o moderatorze

A to źle, bo to użytkownicy oceniają Twoją pracę (nawet w wolontariacie), jako moderatora.
A powyższe teksty bardzo wyraźnie pokazują, że miękkim jesteś robiony skoro jako moderator nie potrafisz zachować zasad netykiety. Miałem wątpliwości i je wyraziłem. A Ty zacząłeś rzucać tłukami i kazać czytać ze zrozumieniem nigdzie nie napisane informacje.
Dlatego mówię, że cienias jesteś a nie moderator. Popatrz na MarcFloyda i zacznij się uczyć od niego.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 27 paź 2008 08:10

gherbid pisze:Moderator... Kupa śmiechu.

napisalem ze ja sie za moderatora nie uwazam ale dalej ZERO ZROZUMIENIA TEKSU PISANEGO !!!
gherbid pisze:Nigdzie to nie było napisane.

banita pisze:ja usunolem bo mi kazano :cry:

i potem dalszy ciag dyskusji z Atrurem - CZYTAJ CO JEST NAPISANE !!!

gherbid pisze:A Ty zacząłeś rzucać tłukami i kazać czytać ze zrozumieniem nigdzie nie napisane informacje.

i pownienem napisac po raz 10 ale juz mnie to nudzi

gherbid pisze:Dlatego mówię, że cienias jesteś a nie moderator. Popatrz na MarcFloyda i zacznij się uczyć od niego.

<ziew> zmien plyte, przejadles sie

na Marca patrzylem ale nie jest nie(stety) w moim typie i nie wiem czy bedzie chetny udzielac mi korepetycji

kontunuowanie tego czegos nie ma sensu bo naprawde nie chce sie powtarzac i mowic co w kolo czego mi lata twoja opinia, mozesz se krzyczec w kazdym temacie, nawet plakaty na miescie porozwieszaj jak ci to ulzy jaki to banita jest cienki jako moderator

jak tak cie to boli to popros vojtasa niech ciebie zrobi - chetnie odstopie ci ta zaszczytna funkcje

JORDIN17
Emigrant

Postautor: JORDIN17 » 27 paź 2008 16:48

nie mam zamiaru krytykowac ale dlaczego uwazasz ze zaraz sie zarazisz aids bedac w Anglii,a moze mi sie po prostu tak tylko wydaje,tzn sposob w jaki zadales pytanie,trzeba po prostu byc ostroznym,jak wszedzie,wydaje mi sie ze takie badania sa darmowe,zreszta juz dostales odpowiedni link od uzytkownika MarcFloyd.
P.S.ci koledzy powyzej jakis nie potrzebne dyskusje prowadza nie na temat poza tym to juz nie pierwsze ich forum,

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 paź 2008 08:46

dzieki user2111741 :lol:

dyskusja sie zaczela od tego ze ja tak samo zrozumialem zadane pytanie jak ty

potem zrobilo sie nie milo bo inni nie zrozumieli tego w taki sposob

potem awanture skasowalem a potem gherbid zaczol plakaty rozwieszac :)

dzieki za potwierdzenie ze slowo pisane mozna rozumiec na wiele sposobow a nie tylko jeden jak co niektorzy uwazaja

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 28 paź 2008 12:38

banita: oj nie wybielaj sie teraz. Myslisz, ze jak skasujesz to ludzie zapomna? Ja na pewno nie.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 paź 2008 12:42

ojej no i co?

a niby z czego mam sie wybielac? i co masz zapomniec? przypomnij bo moze ktos juz zapomnial

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 28 paź 2008 13:02

banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 07:45

A przepraszam to juz przed wylotem zakladasz ze bedzeisz dawac d.. na lewo i prawo bez zabezpieczenia?

user1400443 pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:09

Banita. Po 1 ... [piii...] to ty możesz dawać bo ja gejem nie jestem, żeby to robić ...

Po 2 ... już teraz mam wątpliwości co do choroby a nie, że w Anglii może mnie to spotkać ...

Żałośny/a jesteś banita

banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:17

drogi du.odajku

po 1 - z twojego pierwszego postu nie mozna wywnioskowac jakiej jestes plci wiec nie ciskaj sie bo ci zylka peknie

po 2 - mnie nazywasz zalosnym? ktos kto wali bezmyslnie, na tyle zeby miec podejrzenie ze mogl cos zalapac? jak ja jestem zalosny to dla ciebie jeszcze nie wymysli slowa

usercostam pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:30

banita, wez gleboki oddech, uspokuj sie.
HIV mozna sie zarazic na wiele sposobow, nie tylko poprzez seksik.
i banito, jesli twoje zycie seksualne jest tak ubogie ze robisz sie czerwony jak pomyslisz ze ktos ma ciekawe przygody, to prosze zostaw to dla siebie albo pojdz do seksuologa czy tez zmien sobie dziewczyne.

Badania tutaj sa bezplatne.

banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:39

user ? naprawde chcesz dyskutowac na temat przygod? chcesz wrocic do czasow przed twoja zmiana? chcesz mi cos mowic o ubogim zyciu? no prosze cie ... kazdy ale nie ty

tak sie skalada ze wiem jak sie mozna zarazic a jak nie - i walic mozesz co dzien ile wlezie kogo wlezie tylko ... wystarczy sie zabezpieczyc ... proste?
(tylko niech mi tu zaden zaraz nie wyjezdza ze prezerwatywa nie zabezpiecza w 100% tylko 99,99923)

w ogole wiekszosc rzeczy w zyciu jest banalnie prosta - wystarczy odrobina mozgu i nie bylo by tematow jak ten

usercostam pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:51

Zdziecinniales dzisiaj patrzac po innych twoich postach Wink
Nie wiem jak inni ale ja nie bede sie z toba sypal piaskiem.
Takie posty sa potrzebne, bo warto sie przebadac, a nie kazdy wie gdzie co i jak. Wiec z laski swojej ulzyj sobie w innym temacie, a mam nadzieje ze Marc wywali twoje i moje posty z tego tematu.

MarcFloyd pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:53

Tyle ze jak sie ma watpliowsci to juz nieco za pozno na zabezpieczenie Razz

Banita, wyluzuj, bo jak cie lubie to tym razem nie zgodze sie z Toba. Moze mu gumka pekla? A moze po prostu popelnil zwykly ludzki blad po imprezie. Zdarza sie, kazdy bywa czasami nieodpowiedzialny, zwlaszcza po alkoholu.

MarcFloyd pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:56

If you think you may have HIV, the best step is to get tested. HIV tests are available free of charge on a confidential basis from genitourinary medicine (GUM) or sexual health clinics. There are many organisations offering advice and help in this situation. Support ranges from offering education, training and volunteering opportunities to people living with HIV, to advice, support and information on employment and personal development.

National AIDS helpline: 08000 567 123
Terrence Higgins Trust: 0207 242 1010 - the Terence Higgins Trust helps support people in the UK who are living with AIDS

Najblizszej kliniki szukaj tu:

http://www.fpa.org.uk/finder/

banita pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 11:58

jesli ktos byl nieodpowiedzialny to powinien zapier.. do lekarza od razu a nie kiedys, pozniej w przyszlosci

a afryce tez pewnie sa sami co po pijaku popelniaja bledy :wink:

kaslawka pisze:Wysłany: 17 Paź 2008 19:45

Ludzie zakażają się wirusem HIV poprzez niezabezpieczony (tzn. bez użycia prezerwatywy) stosunek płciowy z osobą zakażoną, lub przez używanie zakażonych igieł czy strzykawek.[b]Niektórzy zostali zakażeni wirusem HIV zainfekowaną krwią lub preparatami krwiopochodnymi czy tkankami.[b]

Czlowiek nie powiedzial jak sie zarazil i nie powinno to NIKOGO obchodzic.
Po raz kolejny ktos zadaje proste pytanie oczekujac prostej odpowiedzi a inni wyjezdzaja z umoralniajacymi gadkami....
Banita, jestes moderatorem, znasz regulamin, wiec przestan obrazac i oceniac uczestnika forum i to w dosyc razacy sposob.

banita: widac ewidentnie jak obrazasz druga osobe, a moderatorzy przymykaja oko. Normalny uzytkownik by dostal ostrzezenie i stosowny komunikat w poscie, a ty pozwoliles sobie wszystko skasowac i mowic ze nic sie nie stalo. Wstyd.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 paź 2008 13:06

daj husteczke bede plakal :)

teraz niech sie vojtas ciebie czepia bo ja tego nie wkleilem i usuwac po raz drugi nie zamierzam :)

pokarz mi gdzie napisalem ze nic sie nie stalo?

o ostrzezenie z pretensjami do innych a nie do mnie

jak ja mam sie wstydzic ze nazwalem kogos d...dajkiem to wez ty sie puknij w leb tylko tak dobrze z duzego rozpedu i przypomnij jakimi obelgami obrzucales ludzi na tym forum

przezyje czepianie sie gerbida bo on poprostu musi sie kogos czepnac, mervin mu zniknol to czepia sie kogo popadnie ale taki cham jakim ty byles mie bedzie mi mowil co to wstyd a co nie

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 28 paź 2008 13:22

Kilka wypowiedzi wyzej - nie udawaj ze nic nie rozumiesz i juz nawet z tego co sam pisesz :)
Pozatym piszemy o Tobie a nie o mnie, ja nikogo obelgami tutaj nie obrzucalem jesli juz w ten dziecinny sposob odbijasz pileczke ;)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 paź 2008 13:28

ja rozumiem co pisze ale tobie wyraznie sprawia to trudnosc i nieudolnie probujesz mnie zagiac - po co? nie wiem i malo mnie to obchodzi (gdzie mi to lata juz pisalem gherbidowi)

wlasnie dlatego ze tutaj nikogo nie obraziles a w 1000 innych postow obrazales wszystkich to nie jestes dla mnie zadnym partnerem do dyskusji na temat obrazania i/lub wstydu

Wróć do „Śmietnik”