wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
Artur79
Rezydent

widzialem oferte pracy

Postautor: Artur79 » 18 lut 2008 09:42

czesto widze gdzies w okolicy ogloszenia o prace w witrynach sklepow/knajp, jako ze nie znam nikogo bez stalej pracy komu by sie to przydalo, pomyslalem ze mozna by zalozyc temat gdzie mozna by pisac gdzie sie widzialo jakies ogloszenie, moze komus kto dopiero co przyjechal do Londynu uratuje to tylek :) To zaczynamy, ja widzialem wczoraj ze szukaja kelnerki, nie pamietam dokladnie lokalizacji, ale jest to East Sheen, Upper Richmond Road West, gdzies w okolicach skrzyzowania z Sheen Lane

Tutaj link na google maps
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... 8&t=h&z=15

voytas mozna jakos iframe z google maps tutaj wrzucic? napewno jest jakis plugin do phpBB ktory doklada taka opcje a fajniej to wyglada niz link ktory rozjezdza strone :) Jesli temat sie przyjmie to mozna by go podwiesic ?

vojtas
Site Admin

Postautor: vojtas » 18 lut 2008 10:59

1. nie jestem pewien czy ten pomysl jest dobry ... takie ogloszenia moga sie zmieniac z dnia na dzien
2. co do plaginu, to moze i jest ale nie mam teraz mocy przerobowej aby to zrobic, a po godzinach pracy leniuchuje ... ;)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 18 lut 2008 12:44

1. owszem, ale jesli ktos przyjechal wlasnie do londynu z paroma funciakami w kieszeni, to chwyta sie kazdej okazji

2. doskonale rozumiem :)

Wróć do „Śmietnik”