wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
banita
Rezydent

Postautor: banita » 25 mar 2011 09:18

nie jednemu psu burek na imie

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 mar 2011 01:53

po ch...j te paznokcie doczepiac? pojdziesz umyc gary i juz ich nie ma.. no bo nie sadze, ze nie myjesz garow, nie pierzesz, nie gotujesz, nie sprzatasz? A jesli nie to zacznij bo chlop zaden cie nie zechce. Jak myslisz czy chlop wezmie kobite taka co:

a) ma ladne paznokcie? i siedzi..
b)taka co ma normalne paznokcie ale w domu czysciutko, pranie zrobine, obiad na stole, gary pozmywane i jeszcze w gadce go nie irytuje?

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 mar 2011 11:10

w lozku
mielismy upojna noc a co czas nam mierzysz :lol:

Werak
Gastarbeiter

Postautor: Werak » 26 mar 2011 15:00

Nie widze sensu wypowiadania sie w tym temacie ludzi, ktorzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia. Przypomne, ze ten temat dotyczy polecenia dobrej stylistki paznokci.
Aina24 czyli uwazasz, ze jak kobieta jest zadbana to wtedy nie dba o porzadki w domu? Wszystko mozna pogodzic, kwestia organizacji czasu i zarzadzenia odpowiednio swoim budzetem.
Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz, ze paznokcie przadluzone odpadaja po zmywaniu naczyn (tutaj sie nieźle uśmiałam :lol: ) Mam teraz remont w domu, klade gladz, i fuge w lazience, nie jestem w miedzy czasie zwolniona z obowiazkow domowych, oprocz tego , ze paznokcie mi troche zmatowialy nic mi nie odpadlo :lol:

Magdelka
Gastarbeiter

Postautor: Magdelka » 26 mar 2011 19:53

ilak pisze:Z mojej strony akurat moge powiedzieć kogo nie polecać...2 razy w ciągu 11 dni robiłam reklamacje. Kasia-północny Londyn przyjmuje u siebie w domu.

A no wlasnie tak to jest czasami. Dlatego uwazam ze lepiej miec kogos z polecenia :)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 mar 2011 11:40

Werak pisze:Aina24 czyli uwazasz, ze jak kobieta jest zadbana to wtedy nie dba o porzadki w domu? Wszystko mozna pogodzic, kwestia organizacji czasu i zarzadzenia odpowiednio swoim budzetem.
Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz, ze paznokcie przadluzone odpadaja po zmywaniu naczyn (tutaj sie nieźle uśmiałam :lol: )

ciekawa jestem jak taki talerzy wyglada umyty przez babke w doczepionych dlugich paznokciach :roll:

Ale co kto lubi ... ja np duzo gotuje, sprzatam, piore czasem w reku, lubie kwiatki w doniczkach, mam rybki gdzie musze czesto zmieniac wode i myc akwarium i wiele innych rzeczy. Nie wygodnie byloby robic to w dlugich paznokciach, a jeszcze paznokcie maja to do siebie, ze jak sie mamia to duzo za wysoko i jest to dosc bolesne :x Dla mnie jest to jakos tam oznaka proznosci, szczegolnie jak sie jest zona i matka. Ale co tam, to moje zdanie. Czasem maluje np na czerwono ale tylko okzajonalnie i raczej pol dlugie mam nigdy doczepiane :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 31 mar 2011 12:10

Obrazek

Obrazek

Magdelka
Gastarbeiter

Postautor: Magdelka » 06 kwie 2011 19:24

Widze, że na tym forum panuje chamska atmosfera, wywoływana głównie przez 3 osoby. Widać, żę nie każdy potrafi się kulturalnie zachować. Administrator powinien się tym zająć i to niezwłocznie, chyba, że nie zależy mu na normalnym funkcjonowaniu forum. Furum powinno być bardziej moderowane!!! O ile w ogóle jest moderowane???

Ludzie nie macie bladego pojęcia o czym piszecie!!!
Wiele ludzi kojaży paznokcie przedłużane z 3 cm szponami cojest totalnym nieporozumieniem! Jestem ciekawa czy ,,znawcy'', którzy do tej pory nie dołożyli nic od siebie w tym temacie wiedzą, że dzięki przedłużaniu akrylem albo żelem można przeprowadzić rekonstrukcje paznokci, np. zniekształconych po różnych urazach??? Albo, że istnieją żele wapniowe, które nakłada się na naturalną płytkę paznokcia po to aby je wzmocnić???

Tyle ode mnie.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 07 kwie 2011 09:06

mh? pilas cos blondi czy se jaja robisz?

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 07 kwie 2011 09:11

Magdelka ma trochę racji. Każdy praktycznie temat zamienia się w pogaduszki o dup*e maryni. Zróbcie sobie jeden topic 'Chat' i po sprawie.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 07 kwie 2011 09:17

badzmy smiertelnie powazni a na koniec skoczmy z mostu

Wróć do „Śmietnik”