wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
matgronk
Gastarbeiter

Pokój na miesiąc,pierwsza strefa,90 funtów tygodniowo.

Postautor: matgronk » 29 mar 2011 21:05

Witam,
Na początku lipca wyjeźdzam do Polski na 21-28 dni,dokładnie dowiem się w następnym tygodniu i opuszczam mój pokój.Cena za tydzień 90 funtów,lokacja-żebym miał okno z drugiej strony DOSŁOWNIE dorzuciłbym kamieniem do stacji Kings Cross St.Pancras.W cene wliczony szybki internet,prąd,woda itp Kto wie jakie ceny są w Londynie w tych okolicach ten wie,że koszt tygodniowy niski.
W mieszkaniu na pierwszym piętrze są dwa pokoje,mieszkam ja i jakiś chłopak.Na dole starsze małźeństwo,nie Polacy ale po polsku mówią.
Aha sorry,ale oferta dla męźczyźn,nie wiem czemu,ale właściciele nie chcą dziewczyn.
Sprawy formalne- opłata z góry.Ja daje Ci do spisania paszport,dowód itp,tak samo Ty.W mieszkaniu jest spokój,więc też tak by wypadało się zachowywać,czyli bez głośnej muzyki,przyprowadzania kogoś.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać.Aha oferta dla Polaków,nie dla polaczków,cwaniaków.Pozdrawiam

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 30 mar 2011 15:34

Ty ziomek ja bym tam wjechał na kwadrat z 3 kumplami bo na budowie rabotajem obok KINGS KROSZA! daj cyne czy da rade sie wkręcić, ni pijem do 19tej :)

matgronk
Gastarbeiter

Postautor: matgronk » 30 mar 2011 18:11

Niepotrzebnie napisałem te ogłoszenie.Wystawię je po angielsku,na angielskich stronachPo fakcie, po przejrzeniu treści forum,zauważyłem,że 90% wypowiedzi to jakieś żarty,głupie wpisy idiotów.Jakim cudem to jest największe forum polonii w UK...Gdy ktoś o coś prosi,pyta od razu żarty,głupie wpisy.Większość takich idiotów nie ma pracy,siedzi na benefitach i próbuje "odgryzaniem się" innym polepszyć swój humor i samopoczucie.Jeśli ktoś poważny i dojrzały psychicznie ma coś do powiedzenia niech to zrobi.A co do głupich wpisów na forum- to nie podstawówka,nikt zdaniem debili się nie przejmuję.

matgronk
Gastarbeiter

Postautor: matgronk » 30 mar 2011 18:12

Niepotrzebnie napisałem te ogłoszenie.Wystawię je po angielsku,na angielskich stronach.Po fakcie, po przejrzeniu treści forum,zauważyłem,że 90% wypowiedzi to jakieś żarty,głupie wpisy idiotów.Jakim cudem to jest największe forum polonii w UK...Gdy ktoś o coś prosi,pyta od razu żarty,głupie wpisy.Większość takich idiotów nie ma pracy,siedzi na benefitach i próbuje "odgryzaniem się" innym polepszyć swój humor i samopoczucie.Jeśli ktoś poważny i dojrzały psychicznie ma coś do powiedzenia niech to zrobi.A co do głupich wpisów na forum- to nie podstawówka,nikt zdaniem debili się nie przejmuję.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 30 mar 2011 18:57

tu jest hyde park matole a nie dzial ogloszen
a tak w ogole to spierdalaj ja sie nie podoba

banita
Rezydent

Postautor: banita » 31 mar 2011 08:35

ewa nie denerwuj sie bo zmarszczek dostaniesz i ci benefity obetna

banita
Rezydent

Re: Pokój na miesiąc,pierwsza strefa,90 funtów tygodniowo.

Postautor: banita » 31 mar 2011 08:40

matgronk pisze:90% wypowiedzi to jakieś (...) głupie wpisy idiotów

+

matgronk pisze:Aha oferta dla Polaków,nie dla polaczków

=

ewazraju pisze:spierdalaj

:lol:

matgronk ty juz lepiej nic nie pisz bo skoczy na 91% i dopiero bedzie lipa

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 31 mar 2011 12:24

dam Ci namiar głąbie na biuro tłumaczeń bo pewnie angielski znasz z napisów w toalecie którą czyścisz codziennie za 5,93/h

Wróć do „Śmietnik”