blondynek pisze:jako ze cycki gacie i cala reszta dawno mi opadly, to teraz juz tylko PMR zaczal mi wyciekac i sie boje o swoj mozg bo mam perspektywe ze wyschnie i bedzie dorownywal wielkoscia twojemu orzeszkowi
jak pragne zdrowia, powiedz mi - bo nie chce mi sie latac za toba po innych postach i za kazdym razem zadawac to samo pytanie - czy ty naprawde taka glupia jestes?
oczy juz mnie bola od czytania tych pie.rdol, glupot i wypocin ktore produkujesz jakby ci za wierszowke na blondynku placili;
do tego zaczynam zamartwiac sie o swoj wzrok, bo kryzys jest i na specsavers mnie nie stac
jak nie przestaniesz to naprawde zaczne cie [piii...].ac jak psa po kazdej twojej chorej wypowiedzi a wierz mi ze w kazdym innym wypadku zrobilabym to bez zastanowienia
jednakze wiara w ludzi i w drugie szanse mnie od tego powstrzymywala
ale juz nawet moja swieta cierpliwosc jest na wyczerpaniu i zaczne rozpierdal.ac kazdy post w ktorym piszesz bzdury a wypisujesz je w 98.5% o ile nie wiecej
Marcerator moze sobie kasowac moje posty do u.sranej smierci albo i zabanowac - to akurat pierwszyzna dla mnie nie bedzie, bo juz bana nie raz tu dostalam....z milosci do ciebie poswiece sie i moga mnie banowac znow ile zywnie im sie podoba, ale dopoki sil mi starczy glupocie twojej nieograniczonej wypowiadam od dzis wojne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość