darekzlondku pisze:aina24 pisze:
chyba ze wsi jestes bo tak wszystko do zwierzat sprowadzaszmoja babcia tez ze wsi byla i tez tak sie burzyla jak ktos na takie 'malo przyzwoite' tematy rozmawial
a jej ulubione powiedzenie to 'zeby kozka nie skakala to by nozki nie zlalala' znasz to?

a jak krowa ryczy to nie dlatego,ze jej sie byka zachciewa, bo jak pewnie nie zauwazyles krowy nie odczuwaja potrzeb sexualnych to jest czyste zaplodnienie.. a ryczy tylko wtedy jak jest na polu a cielak w oborze, i normalne ze malo mleka daje, bo wlasciwie wtedy leci siara a nie mleko i w tym okresie sie krow nie doi...
te setki pozostalych stron o ktorych wspomniales nic Ci nie dalylepiej tu sie przenies
...nie powiedzialem ze tego typu tematy sa nieprzyzwoite... sa okiej... tak samo jak temat: a jak tam z twoim wyproznianianiem aina24, czy jak wolisz... aaa nie bede taki...
co do krow, widze ze masz doglebna wiedze a ze popisujesz sie w innej dzialce, wiec... gratuluje awansu spolecznego...
... a tak powanie, posluchaj swojej babci, nie podskakuj za duzo...

darekzlondku pisze:znane powszechnie (tu) chorobliwa nieumiejetnosc czytania i przeinaczania tego co czarne na bialym
darekzlondku pisze:ale skoko banita bierzez udzial w tej prowokacyjnej zabawie nakrecania liczby postow, to zabawa trwa... bo skoro kot pozwala to myszy robia co chca...

rysio11 pisze:Zacznij go zlewac i wtedy zobaczysz czy mu na Tobie zalezy...jak bedzie za Toba latal to ok...jak nie ... to musisz szukac dalej.i pamietaj ze to facet powinien latac z kobieta a nie odwrotnie. i tak w ogole to wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet.
 żaden facet nie będzie latał jak głupi za kobitą która nie połyka
 żaden facet nie będzie latał jak głupi za kobitą która nie połyka 
usercostam pisze:rysio11 pisze:Zacznij go zlewac i wtedy zobaczysz czy mu na Tobie zalezy...jak bedzie za Toba latal to ok...jak nie ... to musisz szukac dalej.i pamietaj ze to facet powinien latac z kobieta a nie odwrotnie. i tak w ogole to wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet.
Gdzie ty żyjeszżaden facet nie będzie latał jak głupi za kobitą która nie połyka

aina24 pisze: jak mu wyslalam maila dzis i wprost zpytalam czy cos do mnie czuje to powiedzial, ze mnie bardzo lubi
darekzlondku pisze:...ale to tez zycie... a skoro tak to tez trzeba o tym mowic... sama przeciez tak stwierdzilas...
...
 tylko co w takim akcie defekacji ciekawego- siadasz na sedes i jedziesz.. i myslisz o czyms innym
  tylko co w takim akcie defekacji ciekawego- siadasz na sedes i jedziesz.. i myslisz o czyms innym  wiec nie porownoj mojego ogolnego pytania do tego bo to dwie rozne historie
  wiec nie porownoj mojego ogolnego pytania do tego bo to dwie rozne historie  no chyba,ze wyprozniasz sie podczas sexu...
 no chyba,ze wyprozniasz sie podczas sexu...   a moze poprostu nie wierz, ze seksik i robienie kupy to dwie zupelnie rozne przygody
  a moze poprostu nie wierz, ze seksik i robienie kupy to dwie zupelnie rozne przygody  
darekzlondku pisze:
...co do 24-ki... ponoc faceci pochdza z Marsa, ale za cholere nie odgadne skondona sie tu wsiela...? Venus to ty na oczy nie widzialas...
 Venus a Mars to znaczy, ze sa zupelnie rozni... takie powiedzenie tylko inteligentniejsze wiec dlatego pewnie miales problemy ze zrozumieniem
  Venus a Mars to znaczy, ze sa zupelnie rozni... takie powiedzenie tylko inteligentniejsze wiec dlatego pewnie miales problemy ze zrozumieniem  to tak jak krowa od koguta sie rozni...
  to tak jak krowa od koguta sie rozni...  
darekzlondku pisze:...powiem tak, dla mnie seksik to moja bardzo prywatna sprawa i nigdy przenigdy nie dzielilbym sie z nikim sowoimi doswiadczeniami... pomiewaz nie mailem nigdy prob;lemoww w tej sferze, wiec wyroslem w poczuciu ze ta sfera to SAKRUM, - ja i ONA i nikt wiecej o tym co jak gdzie ... zwykla dziecinada wypada nazwac takie bazgrolenie o tym co w istocie rzeczy CHOLERNIE waze w zyciu jest... jak by mi tak moja kobieta zaczela wypisywac na necie swoje "problemy" to nawet na kopa by nie zasluzyla...

darekzlondku pisze:raz na wozie raz pod wozem... czyli teraz to nawet niby moderatora nie ma...
 a tak na powaznie to kto wg ciebie jest pod wozem? zanim zaczniesz klapac ozerem sprawdz co i jak zeby nie wychodzic na ignoranta
 a tak na powaznie to kto wg ciebie jest pod wozem? zanim zaczniesz klapac ozerem sprawdz co i jak zeby nie wychodzic na ignorantadarekzlondku pisze:stala sie tragedia!
darekzlondku pisze:...fakt - banito- podbijanie tego watku, to jedynie szkodzenie wlasnym oczom... mozg w tym nie bierze udzialu...

darekzlondku pisze:. jak by mi tak moja kobieta zaczela wypisywac na necie swoje "problemy" to nawet na kopa by nie zasluzyla...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości