Jakbyś była inteligentniejsza domyśliła byś się że nie chodzi o te słowo Mam nadzieję, że robienie z siebie forumowego "przygłupa" Panią satysfakcjonuje. Hmm... nie ma to jak sie dowartościowywać w taki sposób, prawda? Troche to żenujące i bardzo dziecinne;) A teraz po prostu dam sobie z tym na spokoj bo widze że co niektorzy to są na poziomie pierwszoklasistów Dziwna nagonka. I jak do kolegi. Prosze sobie takie komentarze zachowac dla siebie. dziękuje za uwage.
Blondynek ilez ty masz cierpliwosci ? Podziwiam cie , ile razy juz ludziom tlumaczylas jak krowie na miedzy ! i rezultatu nie bylo wiec po co jeszcze raz?
Czas na lampke i relax a ona1985 niech sobie sama palce poparzy !
chill out
blondynek zabroń mi Powtarzasz sie Czy Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem??? Nie napisałam ze ten koleś nie prowadzi legalnej działalnosci. Ani czy ją prowadzi. Bo skąd to moge wiedzieć??? Jak jesteś taka wszechhwiedząca napisz poradnik czy coś w tym stylu
blondynek pisze:ona - ty czytaj najpierw siebie - i to co piszesz bo jak na razie to tylko wielki szum i balagan powodujesz nic wiecej
To stwierdzenie również odnosi sie do Ciebie Skoro piszesz ze ja niby robie coś złego i potępiasz mnie za to i z kolei sama robisz dokladnie to samo to jesteś hipokrytką. "Wielki szum"? A co to jakiś wyścig szczurów czy polowanie na czarownice? Lepiej "zamilkne" bo jeszcze mnie lincz lub stos czeka
mlodym i glupim tak jest w gowie @@@?! ona jests z rocz\nika 1985 podejrzewam i jeszcz sra w pieluchy a moze mama ja wyposcila z klatki i sama nie wie co ze soba zrobic! woops ja juz ide strata czsu !!!!
71jkc pisze:mlodym i glupim tak jest w gowie @@@?! ona jests z rocz\nika 1985 podejrzewam i jeszcz sra w pieluchy a moze mama ja wyposcila z klatki i sama nie wie co ze soba zrobic! woops ja juz ide strata czsu !!!!
Ale Cie to musi gnebic ze juz masz tyle lat, ze sie nie zalapiesz a ona by mogla