Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) - jest Speakers' Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat (przemawiali tam m.in. Karol Marks i Włodzimierz Lenin), odbywających się zwłaszcza w niedzielne poranki. 20 lipca 1982 r. w zamachu bombowym przeprowadzonym przez radykalne lewicowe skrzydło IRA (PIRA) 2 bomby zabiły 7 koni i 8 członków Household Cavalry i Royal Green Jackets. Hyde Park jest też miejscem wielu koncertów. Występowali tu m.in. The Rolling Stones (1969), King Crimson (1969), Pink Floyd (1970), Roy Harper (1971), The Who (1973), Queen (1976), Eric Clapton (1996), Bon Jovi (2003), Red Hot Chili Peppers (2004), Live 8 (2005), Depeche Mode (2006)
Panowie/panie
Widocznie zle zrozumieliscie o co mi chodzilo.
Oplaty za umieszczanie ogloszen na waszym portalu sa za wysokie.
Podejrzewam, ze i tak na to lache kladziecie, zwlaszcza czytajac wasze odpowiedzi glownie specjalistow i zawodowcow - po piwie.
Kreujecie w ten sposob wcale nie klawa opinie o sobie w relacji do innych czytajacych, jak na razie chyba nikogo.
Rozumiem, ze forum sluzy tylko do waszej komunikacji i opowiadaia sobie bzdetow o zlodziejskich bankach, tworzeniu portalu po piwie itp.
To nie ma nic do rzeczy. Porownajcie konkurencje, strefa.co.uk, gumtree.com i wy moze chcecie mi powiedziec, ze wasze ogloszenie jest tanie???
Czytam nie raz artykuly o wyzysku na polakach, ale wydaje mi sie, ze my polacy chcemy wyciagnac kase od polakow: ogloszeniami, praca, uslugami, pomoca w dostaniu swiadczen socjalnych.
Nie wierze, ze prowadzenie portalu jest takie drogie jak wy to przedstawiacie.
I co banki maja z tym wspolnego?
Brak pomyslu na aktywne wykozystanie oprtalu przez odwiedzajacych to jest problem, ktory was trapi, moze nie was ale wlasciciela/i oprtalu.
Pozdrawiam.
info_viki pisze:[...]
info_viki pisze:walsie_naryj@londynek.net
Oplaty za umieszczanie ogloszen na waszym portalu sa za wysokie.
(...)
Czytam nie raz artykuly o wyzysku na polakach, ale wydaje mi sie, ze my polacy chcemy wyciagnac kase od polakow: ogloszeniami, praca, uslugami, pomoca w dostaniu swiadczen socjalnych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 3 gości