wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
info_viki
Gastarbeiter

O badziewnym londynku.net 2

Postautor: info_viki » 10 paź 2008 08:40

Panowie/panie
Widocznie zle zrozumieliscie o co mi chodzilo.
Oplaty za umieszczanie ogloszen na waszym portalu sa za wysokie.
Podejrzewam, ze i tak na to lache kladziecie, zwlaszcza czytajac wasze odpowiedzi glownie specjalistow i zawodowcow - po piwie.
Kreujecie w ten sposob wcale nie klawa opinie o sobie w relacji do innych czytajacych, jak na razie chyba nikogo.
Rozumiem, ze forum sluzy tylko do waszej komunikacji i opowiadaia sobie bzdetow o zlodziejskich bankach, tworzeniu portalu po piwie itp.
To nie ma nic do rzeczy. Porownajcie konkurencje, strefa.co.uk, gumtree.com i wy moze chcecie mi powiedziec, ze wasze ogloszenie jest tanie???
Czytam nie raz artykuly o wyzysku na polakach, ale wydaje mi sie, ze my polacy chcemy wyciagnac kase od polakow: ogloszeniami, praca, uslugami, pomoca w dostaniu swiadczen socjalnych.

Nie wierze, ze prowadzenie portalu jest takie drogie jak wy to przedstawiacie.
I co banki maja z tym wspolnego?

Brak pomyslu na aktywne wykozystanie oprtalu przez odwiedzajacych to jest problem, ktory was trapi, moze nie was ale wlasciciela/i oprtalu.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi na: walsie_naryj@londynek.net

Prosze uprzejmie o niespamowanie (tworzenie 2 identycznych tematow) forum ktorego tak nie lubisz.
MarcFloyd

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 paź 2008 08:49

ja ci sie nie podoba to po co tu zagladasz?

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 10 paź 2008 09:20

Viki,

- Zadna z wypowiadajacych sie do tej pory osob nie jest pracownikiem londynka.
- Porzadkowi to wolontariusze.
- Dyskusje w luzne okraszone sa wspolnym tematem "Hyde Park" poniewaz:

Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) - jest Speakers' Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat (przemawiali tam m.in. Karol Marks i Włodzimierz Lenin), odbywających się zwłaszcza w niedzielne poranki. 20 lipca 1982 r. w zamachu bombowym przeprowadzonym przez radykalne lewicowe skrzydło IRA (PIRA) 2 bomby zabiły 7 koni i 8 członków Household Cavalry i Royal Green Jackets. Hyde Park jest też miejscem wielu koncertów. Występowali tu m.in. The Rolling Stones (1969), King Crimson (1969), Pink Floyd (1970), Roy Harper (1971), The Who (1973), Queen (1976), Eric Clapton (1996), Bon Jovi (2003), Red Hot Chili Peppers (2004), Live 8 (2005), Depeche Mode (2006)

Zrodlo

Co do wyzysku lub platnosci nie chce wszczynac zadnej wojny, nic sie samo nie dzieje, i chyba naprawde nie masz pojecia ile potrzeba czasu czyli roboczo godzin aby portal tej wielkosci z taka iloscia odwiedzajacych funkcjonowal.

Pozdrawiam

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 10 paź 2008 09:31

Panowie/panie
Widocznie zle zrozumieliscie o co mi chodzilo.

wiec nie korzystaj

Podejrzewam, ze i tak na to lache kladziecie, zwlaszcza czytajac wasze odpowiedzi glownie specjalistow i zawodowcow - po piwie.
Kreujecie w ten sposob wcale nie klawa opinie o sobie w relacji do innych czytajacych, jak na razie chyba nikogo.

konkrety ?

Rozumiem, ze forum sluzy tylko do waszej komunikacji i opowiadaia sobie bzdetow o zlodziejskich bankach, tworzeniu portalu po piwie itp.

dobrze rozumiesz :)

To nie ma nic do rzeczy. Porownajcie konkurencje, strefa.co.uk, gumtree.com i wy moze chcecie mi powiedziec, ze wasze ogloszenie jest tanie???
Czytam nie raz artykuly o wyzysku na polakach, ale wydaje mi sie, ze my polacy chcemy wyciagnac kase od polakow: ogloszeniami, praca, uslugami, pomoca w dostaniu swiadczen socjalnych.

tu brain juz odpowiedzial, ze nie jestesmy pracownikami

Nie wierze, ze prowadzenie portalu jest takie drogie jak wy to przedstawiacie.
I co banki maja z tym wspolnego?

nic, to banita mial okres ;) i sie czepial, ale juz mu przeszlo :P

Brak pomyslu na aktywne wykozystanie oprtalu przez odwiedzajacych to jest problem, ktory was trapi, moze nie was ale wlasciciela/i oprtalu.
Pozdrawiam.

nick vojtas, moze wyslij mu swoje CV
Ostatnio zmieniony 10 paź 2008 09:40 przez Artur79, łącznie zmieniany 1 raz.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 paź 2008 09:39

okres? to dopiero bylo napiecie przed :)

gherbid
Rezydent

Re: O badziewnym londynku.net 2

Postautor: gherbid » 10 paź 2008 12:08

info_viki pisze:[...]

Te wypociny, można śmiało nazwać defekowaniem intelektualnym, ewentualnie biegunką słowną. Masz żal, a nie łapiesz jednego.
Nie pasuje? Nikt Cię tu siłą nie trzyma.
Za drogo? To ku#$a nie płać!
info_viki pisze:walsie_naryj@londynek.net

To dopiero poziom i intelekt. Kupa śmiechu.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 10 paź 2008 12:17

(...)

Biedny dzidzius, chodz, obetre ci nosek :lol: :lol: :lol:

Jak bedziesz nastepnym razem w polskim sklepie to nie zapomnij oswiadczyc im ze maja za wysokie ceny (bo pewnie wyzsze niz w Tesco) i ze wykorzystuja Polakow :lol:

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 01 sty 2009 14:40

moze ceny sa wysokie, ale ja uwazam ze sa wsam raz, do skutecznosci, gdy podniosa odpadne, do puki sa takie jakie sa to OK

jak komus nie odpowiada to przeciez zawsze moze skozystac z innej opcji, ja tez nie daje ogloszen do wszystkich wydawnic tylko tych co cona /skutecznosc dla mnie jest odpowiednia.

zupełnie nie rozumiem załozyciela tematu, czy w salonie porche tez powiesz ze sa chamskimi zdzeraczami kasy? przeciez samochod mozna kupic za kilka tysiecy a oni sobie zycza kilkanascie i kilkadziesiat i weicej
aaa szkoda gadac szczesliwego rocku

mk111
Gastarbeiter

Postautor: mk111 » 25 sty 2009 19:13

w relacjach miedzyludzkich nic sie widze nie zmienilo. jeden wyraza swoja opinie, reszta skacze mu do gardla.

:)

thomass
Gastarbeiter

Postautor: thomass » 06 lut 2009 13:14

wolność słowa

Wróć do „Śmietnik”