wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
Moldwan
Gastarbeiter

Szukam PRACY

Postautor: Moldwan » 10 sty 2009 00:08

Witam jestem 26letnim mezczyzna jestem w Londynie dopiero 9tyg i ciezko jest znalesc mi prace jak znalazlem to byla tylko dorywcza to pare godz tyg.....Jestem bez nalogow posiadam prawo jazdy kat B mieszkam na poludniu a dokladnie Streatham mam prosbe niech mi ktos pomoze znalesc prace moj numer to 07727916655 dziekuje

Moni11
Gastarbeiter

Postautor: Moni11 » 11 sty 2009 11:15

Hej jesli chodzi o znalezienie pracy,to wiem coś o tym bo mi było trudno alle to tylko i wylacznie w Croydonie gdyż mieszkam tu,i do Londyna mam daleko,ale wiem jak oglądam rózne ogłoszenia ze jest najwiecej pracy w Londynie,musisz przegladac codziennie ogloszenia i dzwonic,ogłoszenia z londynka albo poloniusza i tam jest wszystko wypisane mysle ze napewno znajdziesz cos bo jest duzo ofert dzis tez przeczytalam duzo interesujacych trzymam kciuki :D

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 11 sty 2009 11:16

Znasz angielski?

Bo od tego wszystko sie zaczyna.....

Moldwan
Gastarbeiter

Postautor: Moldwan » 11 sty 2009 11:21

takajednaobca pisze:Znasz angielski?

Bo od teg o wszystko sie zaczyna.....
z tym wlasnie jest problem bo slabo umie ale co dziennie sie ucze

Moldwan
Gastarbeiter

Postautor: Moldwan » 11 sty 2009 11:27

Moni11 pisze:Hej jesli chodzi o znalezienie pracy,to wiem coś o tym bo mi było trudno alle to tylko i wylacznie w Croydonie gdyż mieszkam tu,i do Londyna mam daleko,ale wiem jak oglądam rózne ogłoszenia ze jest najwiecej pracy w Londynie,musisz przegladac codziennie ogloszenia i dzwonic,ogłoszenia z londynka albo poloniusza i tam jest wszystko wypisane mysle ze napewno znajdziesz cos bo jest duzo ofert dzis tez przeczytalam duzo interesujacych trzymam kciuki :D
Witam co dziennie jestem na Londynku sa ogloszenie tylko problem jest z tym ze ktos daje ogloszenie a telefonu nie chce odebrac

Wróć do „Śmietnik”