wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
sandra7777
Gastarbeiter

zmiana pracy w londynie

Postautor: sandra7777 » 26 lis 2008 22:08

Witam wszystkich serdecznie !!!!
Jestem w Londynie od czterech lat i zajmuje sie tutaj sprzataniem prywatnych domów. Chce zmienic prace!!!!!!!!!

1.Bylam w agencji pracy TECHWORKS gdzie zaproponowano mi kurs podstawowych umiejetnisci Microsoft Office:
Word, Access, Excel and Powerpoint. KURS ODBYWAL BY SIE KOMPUTEROWO PRZEZ INTERNET W DOMU. Agencja przesylala by mi kolejne materialy ja zaliczalamym je i.t.p. miesieczna rata ok. 38 funtow - rocznie w sumie prawie1400 funtow(tyle trwa caly kurs). Na stronach agencji pracy takich kursow jest bardzo duzo w podobnej cenie i tez przez neta w domu.

2. Po miesiacu AGENCJA TECHWORKS gwarantuje mi znalezienie pracy w administracji, bo najbardziej chcialabym tam pracowac.

W polsce ukonczylam licencjat z wydzialu administracji i dwa lata pracowalam w administracji. Widomo ze wszystkie te umiejetnosci ktore mi zaproponowano na kursie posiadam. Co mam napisalam w CV.

CZY KTOS ZNALAZL TUTAJ W LONDYNIE PRZEZ AGENCJE PRACY W TAKI LUB PODOBNY SPOSOW PRACE? NAJPIERW KURS A POTEM PRACA?

Z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze zmienic prace tutaj bedac tutaj przez cztery lata sprzataczka na office jest troche ciezko, ale znalazlam na forum gdzie polacy polecali prace w office jako office junior. Najlepiej znalesc przez agencje taka prace osoba ta wykonuje podstawowe czynnosci poczta, ksero itp.

JAK NAJLEPIEJ ZNALESC TAKA PRACE?

Ja wysylam przez neta apilikacje, nie wiem moze lepiej by bylo isc do takiej agencji?

Wróć do „Śmietnik”